Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Μαίρη Μηλιαρέση: «Κάτι μπάζα που δεν έπρεπε να κάνουν τηλεόραση»

Μαίρη Μηλιαρέση: «Κάτι μπάζα που δεν έπρεπε να κάνουν τηλεόραση»

«Φωτιά» η Μαίρη Μηλιαρέση για κάποιους που δεν θα… έπρεπε να βρίσκονται στην τηλεόραση. «Αν έκανα τώρα εκπομπή θα πήγαινα πολύ καλύτερα απ’ όλες», είπε.

Η Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε στο Breakfast@star για το τηλεμάρκετινγκ, τις εκπομπές, το Ρουκ Ζουκ και όταν την ήθελαν… «απέναντι» στην Ελένη Μενεγάκη.

«Είμαι αντιδήμαρχος πρασίνου στη Γλυφάδα και τρέχω όλη μέρα. Να ‘ναι καλά το τηλεμάρκετινγκ γιατί έβγαλα λεφτά κι έφτιαξα το σπίτι στο χωριό. Στην αρχή ντρεπόμουν πολύ. Αισθανόμουν αμήχανα, ένιωθα ότι δεν μου ταιριάζει, ήμουν κομπλαρισμένη, αλλά μετά το πήρα στο χαβαλέ.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Ρουκ Ζουκ, έκανα το παιδί μου. Ήθελαν τότε να κάνω πρωινό στο Mega απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη, αλλά θα έπρεπε να λείπω όλη μέρα και δεν ήθελα να αφήνω το μωρό. Αν έκανα τώρα εκπομπή θα πήγαινα πολύ καλύτερα απ’ όλες», είπε αρχικά η Μαίρη Μηλιαρέση.

 

H Μαίρη Μηλιαρέση απάντησε στη συνέχεια: «Υπάρχουν κάτι μπάζα που δεν έπρεπε να κάνουν καν τηλεόραση και κάνουν γιατί έχουν κολλητάρια μέσα. Το έγραψες αυτό; Αυτό παθαίνεις όταν παίρνεις φόρα και μιλάς πολύ».

Media Τελευταίες ειδήσεις