Δευτέρα, 20 Μαΐ
26oC Αθήνα

Μαίρη Μηλιαρέση: Μετά τη Ζέτα Μακρυπούλια δεν θα τολμούσα να παρουσιάσω το Ρουκ Ζουκ

Μαίρη Μηλιαρέση: Μετά τη Ζέτα Μακρυπούλια δεν θα τολμούσα να  παρουσιάσω το Ρουκ Ζουκ

“Δεν θα το τολμούσα γιατί είναι σαν να πηγαίνεις να αντικαταστήσεις κάποιον» εξήγησε η Μαίρη Μηλιαρέση.

Την Μαίρη Μηλιαρέση συνάντησε ο δημοσιογράφος Ηλίας Σκουλάς για το Καλοκαίρι Yes και μίλησε για το Ρουκ Ζουκ και την παρουσίαση από την Ζέτα Μακρυπούλια και αν θα ήθελε να το παρουσιάσει ξανά η ίδια.

«Ήμουν τόσο αγχωμένη και στρεσαρισμένη αν θα τα καταφέρω. Υπήρχε πρόβλημα που φάνηκε μετά από πολλά γυρίσματα. Ούρλιαζα γιατί το πλατό ήταν μεγάλο και είχαμε κόσμο και δεν άκουγα τη φωνή μου. Μετά το ψιλομάζεψα.

Το Ρουκ Ζουκ κόπηκε γιατί άλλαξε ο διευθυντής προγράμματος και άλλαξε όλο το πρόγραμμα. Μου φάνηκε πολύ περίεργο, με ξένισε ότι είδα τη Ζέτα Μακρυπούλια, ήταν σαν να βλέπω εμένα σε πολύ όμορφη εκδοχή στην αρχή, αλλά μετά το παρακολούθησα, μου αρέσει πολύ η Ζέτα.

Θα ήθελα να το παρουσιάζω από την αρχή. Τώρα δεν θα έλεγε ένας διευθυντής να αλλάξω το πρόγραμμα. Μετά τη Ζέτα δεν θα τολμούσα να το παρουσιάσω.

Έχει αλλάξει και το concept, έχει εμπλουτιστεί και ο κόσμος το έχει συνδυάσει με τη Ζέτα πλέον, είναι το Ρουκ Ζουκ της Ζέτας. Δεν θα το τολμούσα γιατί είναι σαν να πηγαίνεις να αντικαταστήσεις κάποιον» είπε η Μαίρη Μηλιαρέση.

«Έχω φάει θάψιμο από συνεργάτες μου, να πέσω για να βγει άλλη μπροστά» συνέχισε για σχόλια που έχει δεχθεί.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις