Κυριακή, 25 Φεβ.
17oC Αθήνα

Μανώλης Μητσιάς: Πραγματικά χάλασε κόσμο, έγινε στην Πλάκα το έλα να δεις

Μανώλης Μητσιάς: Πραγματικά χάλασε κόσμο, έγινε στην Πλάκα το έλα να δεις

Στις μεγάλες του επιτυχίες αναφέρθηκε ο Μανώλης Μητσιάς στον Alpha.

Για το παρασκήνιο πίσω από τα κομμάτια “Αυτά τα χέρια” και “Με λένε Γιώργο” μίλησε ο Μανώλης Μητσιάς στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” το μεσημέρι της Κυριακής στον Alpha. 

“Ήμουν στρατιώτης στη Βέροια και πήρα μια 48ωρη άδεια για να κατέβω να τραγουδήσω αυτό το τραγούδι, “Αυτά τα χέρια” το οποίο δεν ήξεραν καν ποιο είναι αλλά ούτε και ο Μούτσης ήξερε ποιο τραγούδι είναι.

Απλά είχαν σταλεί οι στίχοι του Λευτέρη Παπαδόπουλου και θυμάμαι πως όταν κατέβηκα για να το τραγουδήσω και να το γυρίσουμε με την Φίνος Φιλμ δεν είχαμε ιδέα.

Θυμάμαι πως είχα έρθει στις δέκα το πρωί από την Βέροια και τηλεφώνησαν οι ιδιοκτήτες της εταιρείας για να μου πουν το τραγούδι το οποίο και δεν το ήξερα.

Παίρνουν τηλέφωνο τον Μούτση και κοιμόταν. Ήρθε γρήγορα στην εταιρεία, νυσταγμένος, μας κλείνουν σε ένα στούντιο και σε μισή ώρα το είχαμε έτοιμο για να το γυρίσει η Φίνος Φιλμ με την Βουγιουκλάκη” πρόδωσε, αρχικά, ο Μανώλης Μητσιάς.

“Για το “Με λένε Γιώργο” θυμάμαι πως ήρθε ο Γιώργος Χατζηνάσιος και μου είπε, “σου έχω ένα τραγούδι που μου θυμίζει λίγο την πατρίδα μου, την Μακεδονία.

Ένα τραγούδι το οποίο θα χαλάσει κόσμο”. Και πραγματικά χάλασε κόσμο! Έγινε στην Πλάκα το έλα να δεις! Γέμιζε η μπουάτ από τις οχτώ το βράδυ” συμπλήρωσε ο Μανώλης Μητσιάς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Media Τελευταίες ειδήσεις