Media

Μάνος Πανταζής: Στη Φάρμα έχασα 8 κιλά μέσα σε 40 μέρες

Για την εμπειρία που έζησε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 μίλησε ο Μάνος Πανταζής.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε o Μάνος Πανταζής στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκκολάκη όπου αναφέρθηκε στην εμπειρία της “Φάρμας” και τις χρυσές εποχές των 90s.

“Είναι δύσκολος ο εγκλεισμός διότι αποχωρίζεσαι αγαπημένα σου πρόσωπα και την έξω σου ζωή με τις ανέσεις. Στη Φάρμα είχα δύσκολες συνθήκες, αφαγία, πολλή δουλειά και συμβίωση με 18 άλλους ανθρώπους που δεν τους γνωρίζεις” εξομολογήθηκε, αρχικά, ο Μάνος Πανταζής.

“Έχασα 8 κιλά μέσα σε 40 μέρες Τα παιδιά και η οικογένεια μου ήρθαν προ εκπλήξεως γιατί είχα στο μυαλό μου να λείψω περίπου έναν μήνα και τελικά έμεινα τρεισήμισι μήνες στη Φάρμα”.

“Στα 90s είχαμε την τύχη να ζήσουμε πολύ όμορφα χρόνια, όπως και κάθε εποχή έχει την ομορφιά της. Απλά τώρα έχουμε περάσει σε μια διαφορετική και πιο ψηφιακή μορφή που εξελίσσονται τα πράγματα” συμπλήρωσε ο Μάνος Πανταζής στο πρωινό μαγκαζίνο του STAR.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ο Κίμων Κουρής στο newsit.gr: Οι «Αθώοι», η διεθνής καριέρα και ο γάμος – «Γίνομαι καλύτερος εξαιτίας της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου»
«Η σύζυγός μου είναι ένας άνθρωπος που κρατάει ισορροπίες και που δημιουργεί ένα πολύ όμορφο περιβάλλον για όλους μας», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός
Κίμων Κουρής
Κόντρα Χασαπόπουλου – Ρήγου για τον καιρό: «Τον σηκώσατε τον πήχη, εκτέθηκες» – «Πολύ μεγάλα ύψη βροχής στην βορειοανατολική Αττική»
Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων δεν επαληθεύτηκαν με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να αφήνει να εννοηθεί στην Χριστίνα Ρήγου ότι «έπεσαν έξω» και την Ανθή Βούλγαρη να προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά
Κόντρα για τον καιρό στο Mega