Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Μανούσος Μανουσάκης: Δεν θέλω να κάνω remake παλιάς μου σειράς

Μανούσος Μανουσάκης: Δεν θέλω να κάνω remake παλιάς μου σειράς

Για όλους και όλα μίλησε ο Μανούσος Μανουσάκης στην Ελένη Τσολάκη.

Με αφορμή το Κόκκινο Ποτάμι, ο Μανούσος Μανουσάκης αναφέρθηκε τόσο στο πλήθος των τηλεοπτικών του επιτυχιών όσο και στη συνεργασία με τη νέα γενιά ηθοποιών όταν βρέθηκε καλεσμένος στο OPEN Weekend.

“Δεν θα ήθελα να κάνω remake κάποιας παλιάς μου σειράς. Όχι, γιατί έχουμε τόσες νέες και ωραίες ιδέες που δεν περισσεύει χρόνος να γυρίσουμε στα παλιά τόσο εύκολα.

Ο κόσμος εξελίσσεται και εμείς μαζί με αυτόν, δεν είμαστε σε μια γυάλα και τα διλλήματα της κοινωνίας σήμερα είναι διαφορετικά από ότι πριν 20 ή 30 χρόνια.

Σε αυτά τα διλλήματα και τους προβληματισμούς της κοινωνίας συμμετέχουμε και εμείς και αυτούς μεταφράζουμε οπτικά στην οθόνη μέσω του έρωτα βέβαια πάντα” ξεκαθάρισε, μέσα σε όλα, ο Μανούσος Μανουσάκης.

“Δεν έχω προλάβει ακόμα να δω πολλά πράγματα στην τηλεόραση. Είδα το πρώτο επεισόδιο από τη σειρά του κ. Παπακαλιάτη και μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν έχω δει όμως κάτι άλλο. Η δημόσια τηλεόραση έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, έχω δει ένα επεισόδιο από το σίριαλ “Φλόγα και άνεμος” και ήταν και αυτό υπέροχο.

Προσωπικά δεν μπορώ να κρίνω κάποιον άλλο συνάδελφο μου, όπως τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, αλλά σαν θεατής απήλαυσα το πρώτο επεισόδιο. Απολαμβάνω άλλωστε κάθε τι που βλέπω”.

“Η νέα γενιά ηθοποιών είναι εξαιρετική! Όλα τα νέα παιδιά με τα οποία συνεργάζομαι είναι συγκλονιστικοί ηθοποιοί. Καταπληκτικοί. 

Από τους νέους αντλώ και γω δύναμη, ως βαμπίρ! Με όλους τους ηθοποιούς υπάρχει μια διάδραση και μια αμφίδρομη σχέση. Παίρνω, δίνω, παίρνω, δίνω.

Δηλαδή είναι ένα πινγκ πονγκ η σχέση με τους ηθοποιούς” πρόσθεσε, επίσης, ο Μανούσος Μανουσάκης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

Media Τελευταίες ειδήσεις