Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Μανούσος Μανουσάκης: Έγιναν τηλεοπτικές καταγγελίες προς τον Γιώργο Κιμούλη που δεν έχουν καμία βάση

Μανούσος Μανουσάκης: Έγιναν τηλεοπτικές καταγγελίες προς τον Γιώργο Κιμούλη που δεν έχουν καμία βάση

“Δεν με ενδιαφέρει τι είπε η κυρία Βλαντή, δεν με ενδιαφέρει τι υποστηρίζει ο καθένας” ανέφερε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Δηλώσεις στο «Καλοκαίρι Yes» έκανε ο Μανούσος Μανουσάκης. Ο σκηνοθέτης μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών αναφέρθηκε στον λόγο που δεν υλοποιήθηκε το “Τμήμα Ηθών” το οποίο προγραμματιζόταν για τον ΑΝΤ1, ενώ παράλληλα τοποθετήθηκε για τις καταγγελίες που υπήρξαν εναντίον του Γιώργου Κιμούλη. 

«Την επιστροφή για το Τμήμα Ηθών τη σκεφτόταν ο ΑΝΤ1, φαίνεται πως τώρα την… ξεσκέφτηκε. Μας έγινε επίσημη πρόταση, μας ρώτησαν εάν μας ενδιαφέρει, πραγματικά μας ενδιέφερε, όχι μόνο ρομαντικά αλλά και διότι το έγκλημα είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας», ανέφερε αρχικά ο Μανούσος Μανουσάκης στον ρεπόρτερ Γιώργο Βιολέντη.

«Για τον κύριο Κιμούλη δεν υποβλήθηκε καμία μήνυση, δεν έγινε καμία καταγγελία. Τηλεοπτικά μονάχα καταγγέλθηκε, ένα έωλο πράγμα που μάλλον δεν έχει καμία βάση», σχολιάζει ο γνωστός σκηνοθέτης για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο θόρυβος γύρω από το όνομα του Γιώργου Κιμούλη. Δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Ήταν ένα τηλεοπτικό δικαστήριο. Μόνο λόγια», τονίζει ο Μανούσος Μανουσάκης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί του.

«Δεν με ενδιαφέρει τι είπε η κυρία Βλαντή, δεν με ενδιαφέρει τι υποστηρίζει ο καθένας, αν έκανε καλά ο κόσμος που τον στηρίζει ή όχι. Ας κοιτάξει τα δικά της», απάντησε ο Μανούσος Μανουσάκης, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις της ηθοποιού σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη.

 

 

Media Τελευταίες ειδήσεις