Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Μανούσος Μανουσάκης: «Είχα δύο δύσκολες συνεργασίες με ηθοποιούς» – Το «καρφί» για το «Τμήμα Ηθών»

Μανούσος Μανουσάκης: «Είχα δύο δύσκολες συνεργασίες με ηθοποιούς» – Το «καρφί» για το «Τμήμα Ηθών»
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ NDP

Ο Μανούσος Μανουσάκης αποκάλυψε ότι στην καριέρα του ως σκηνοθέτης οι ηθοποιοί με τους οποίους δούλεψε ήταν 5.000 με 6.000,, αλλά η συνεργασία με δυο απ’ αυτούς, έναν άνδρα και μια γυναίκα, ήταν… δύσκολες.

Ο γνωστός σκηνοθέτης, Μανούσος Μανουσάκης, ήταν καλεσμένος της Κατερίνας Ζαρίφη σήμερα (22.11.2023) το μεσημέρι, στο πλατό της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη 2» στο OPEN και εκεί αναφέρθηκε στις δύσκολες συνεργασίες που είχε μέχρι σήμερα, την φημολογούμενη επιστροφή της εμβληματικής σειράς «Τμήμα Ηθών» και την εφηβική βία.

Για τις… ζόρικες συνεργασίες του ο Μανούσος Μανουσάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «έχω συνεργαστεί με περίπου 5.000 – 6.000 ηθοποιούς. Μέσα σε αυτούς τους 5.000 – 6.000 ηθοποιούς είχα δύο δύσκολες συνεργασίες. Δεν είναι όμως τίποτα οι δύο μέσα στους 6.000 ανθρώπους. Ήταν ένας άνδρας και μια γυναίκα. Εγώ κάνω τη δουλειά μου και μέσα στις δύσκολες συνεργασίες».

Ο σκηνοθέτης έριξε και το καρφί του για το γεγονός ότι δεν επέστρεψε στις οθόνες η μυθική σειρά «Τμήμα Ηθών».

«Δεν ξέρω γιατί δεν επέστρεψε το Τμήμα Ηθών, μάλλον για οικονομικούς λόγους. Μας το είχε παραγγείλει το κανάλι, είχαμε συμφωνήσει και το οικονομικό μέρος, είχαμε αρχίσει να συγκεντρώνουμε ιδέες και να σχηματίζουμε τον χαρακτήρα της βασικής ομάδας. Αυτό όμως μας έκανε καλό. Γιατί μας έδωσε την ιδέα και μας έβαλε σε έναν τρόπο σκέψης να κάνουμε την εξέλιξη του Ηθών», είπε ο Μανούσος Μανουσάκης.

 

«Αυτό το οποίο με συγκλονίζει και πραγματικά είναι κάτι που με καταλύει είναι η εφηβική βία. Σήμερα βλέπεις τα παιδιά που χτυπάει το ένα το άλλο με επαγγελματικό τρόπο, σαν να είναι μπράβοι της νύχτας. Αυτό το οποίο με συγκλονίζει, λοιπόν, είναι το ερώτημα τι είδους παιδεία έχουμε που δεν σταματάει αυτά τα φαινόμενα. Επιτρέπει δηλαδή μέσα στο σχολείο να δημιουργούνται τέτοια παιδιά» πρόσθεσε επίσης ο Μανούσος Μανουσάκης.

Media Τελευταίες ειδήσεις