Παρασκευή, 1 Μαρ.
15oC Αθήνα

Μανούσος Μανουσάκης: Όταν ίδρυσε το κόμμα ο Γκλέτσος, άπλωσε τα πόδια παραπάνω από το πάπλωμά του

Μανούσος Μανουσάκης: Όταν ίδρυσε το κόμμα ο Γκλέτσος, άπλωσε τα πόδια παραπάνω από το πάπλωμά του

“Δεν έχει σημασία, καλό είναι να δοκιμάζεις μέχρι που σε παίρνει” τόνισε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Ο Μανούσος Μανουσάκης παραχώρησε δηλώσεις στην Super Κατερίνα κι απάντησε για την νέα σειρά που ετοιμάζει και θα βαδίζει στα πρότυπα του “Τμήμα Ηθών” και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην ενασχόληση του Απόστολου Γκλέτσου με την πολιτική και το λάθος που πιστεύει πως έκανε. 

“Προτάθηκε να κάνουμε ένα καινούριο “Τμήμα Ηθών” με τα καινούρια ήθη κι έθιμα του εγκλήματος. Όμως η έρευνα που κάναμε για να συγκροτήσουμε την ιδέα και τον τρόπο της, μας άνοιξε έναν ορίζοντα και δημιουργήσαμε μία πρόταση για μια άλλη σειρά γενικότερη αστυνομική που να αφορά όλο το έγκλημα” ανέφερε ο Μανούσος Μανουσάκης.

“Ο Απόστολος Γκλέτσος ασχολήθηκε στην πολιτική με την αυτοδιοίκηση κι ήταν πολύ επιτυχημένος δήμαρχος. Μπορείς να πεις ότι την πρώτη τετραετία εξελέγη λόγω διασημότητας, αλλά ο κόσμος δεν θα του χαριζόταν δεύτερη τετραετία λόγω διασημότητας.

Όσον αφορά για την κεντρική πολιτική σκηνή τότε που είχε ιδρύσει το κόμμα του, πιστεύω ότι άπλωσε τα πόδια παραπάνω από το πάπλωμά του.

Δεν έχει σημασία, καλό είναι να δοκιμάζεις μέχρι που σε παίρνει.

Τις αντιδράσεις του Γκλέτσου τις έχω ζήσει κι εγώ σε συνεργασία μας προς τρίτους. Κατά 90% είχε δίκιο, αλλά το έχανε λόγω της υπερβολής της αντίδρασης. Θα του έλεγα να είναι πολύ πιο ήρεμος” πρόσθεσε ο Μανούσος Μανουσάκης.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις