Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Μαντώ Γαστεράτου: Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν είναι και καθημερινός, θέλει ιδιαίτερη διαχείριση

Μαντώ Γαστεράτου: Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν είναι και καθημερινός, θέλει ιδιαίτερη διαχείριση

“Ήταν όντως δύσκολη συνεργασία αλλά στο πλαίσιο του γνωρίζω έναν καινούργιο άνθρωπο, έναν εκρηκτικό άνθρωπο” σχολίασε η Μαντώ Γαστεράτου.

Η Μαντώ Γαστεράτου ήταν καλεσμένη στο Ποιος είναι πρωινιάτικα και μίλησε για τα νέα δεδομένα στη ζωή της με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός αναφέρθηκε και στη συνεργασία της τόσο με την Ελένη Μενεγάκη, όσο και με τον Πέτρο Κωστόπουλο. 

«Μου έλεγαν οι πάντες: το δεύτερο μεγαλώνει στον αυτόματο, ούτε άγχος θα έχεις ούτε τίποτα. Εγώ στο δεύτερο τα είδα όλα. Εκεί μου βγήκε ό,τι δεν μου είχε βγει από κάτω και έβραζε, βρήκε την ευκαιρία και ήρθε στην επιφάνεια» εξομολογείται η Μαντώ Γαστεράτου και προσθέτει: «Το άγχος μου τα παιδιά και οι φοβίες για τις αρρώστιες και τα λοιπά σου τα ‘σκάει’ λίγο υποσυνείδητα».

«Ξυπνάω, γελάω, χαμογελάω και ξαφνικά μετά από μία ώρα να ακολουθώ το καταστροφολογικό μου σενάριο, να είμαι με τη ρόμπα στον καναπέ χαμένη στο διάστημα» παραδέχεται για τις ψυχολογικές μεταπτώσεις που έχει βιώσει με την εγκυμοσύνη.

Για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, η Μαντώ Γαστεράτου απαντά: «Ήταν πολύ ωραία η συνεργασία μου με την Ελένη, άκρως διδακτική. Δεν θα ξεχάσω την τελευταία μέρα πριν γεννήσω, που μου είχε πει: στο παιδί σου θα είσαι πολύ τρυφερή, θα το αγκαλιάσεις, θα το προσέχεις, βγάλε όλη σου την τρυφερότητα.

Ήταν συγκλονιστικός ο τρόπος που μου το είπε, με αυτό το μάτι που σε διαπερνάει μέσα στην ψυχή σου».

Όσον αφορά τη συνεργασία της με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τις δηλώσεις που έχει κάνει στο παρελθόν για αυτό, η παρουσιάστρια ξεκαθαρίζει: «Ήταν όντως δύσκολη συνεργασία αλλά στο πλαίσιο του γνωρίζω έναν καινούργιο άνθρωπο, έναν εκρηκτικό άνθρωπο.

Ο Κωστόπουλος δεν είναι και καθημερινός, θέλει ιδιαίτερη διαχείριση. Εγώ γνώρισα έναν άνθρωπο γλυκύτατο, έναν έφηβο».

Media Τελευταίες ειδήσεις