Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: To Masterchef και η πρόταση στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: To Masterchef και η πρόταση στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, και μίλησε για την εμπειρία της στο Masterchef, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» και αναφέρθηκε στο επάγγελμά της, την προσωπική της ζωή, αλλά και την πρόταση στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να βαφτίσει το παιδί του.

Όπως είπε αρχικά η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ακόμα δεν νιώθει έτοιμη να αναλάβει τον ρόλο του «σεφ» σε μία επαγγελματική κουζίνα, οπότε δεν της αρέσει να την αποκαλούν με αυτόν τον «τίτλο».

«Οι συνήθειες δεν άλλαξαν, αλλά βελτιώθηκαν, μετά το ΜasterChef. Κι οικονομικά. Θα καταφέρω να βγάλω νόστιμο φαγητό, αλλά επειδή δεν έχω αναλάβει ποτέ μία κουζίνα, δεν έχω μπει σε ρόλο σεφ. Φοβάμαι.

Υστερώ πολύ και θέλω πολλή δουλειά πιστεύω, δεν θα το έκανα ακόμα. Θα έπρεπε όμως, για να ξεπεράσω τον φόβο μου», ανέφερε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είπε μεταξύ άλλων: «Δεν είμαι παντρεμένη ακόμα, αλλά πλησιάζουμε και σε αυτό. Ο σύντροφός μου, ο Χρήστος είναι ζαχαροπλάστης.

Το όνειρό μας είναι να κάνουμε ένα μαγαζί που θα χωράει όλα κι όλα 20 άτομα, αλλά αυτά τα 20 άτομα θέλουμε να φεύγουν και να λένε ότι θα ξανάρθουν. Δεν θέλω ένα μαγαζί που θα είναι all day bar και θα κάνω τα πάντα».

Όσο για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος περιμένει το πρώτο του παιδί, δήλωσε πως δεν γνωρίζει αν είναι αλήθεια, αλλά χαίρεται πολύ για εκείνον.

«Ταιριάζουν πολύ, έχουν απίστευτη χημεία με τη Χρύσα. Θέλω να γίνω νονά. Αυτός μου είχε κάνει πρόταση να γίνει κουμπάρος στον γάμο, εγώ θα γίνω νονά», ανέφερε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Media Τελευταίες ειδήσεις