Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μαρί Κυριακού: «Συνεχίστε να προσφέρετε και κερδίστε αγάπη»

Μαρί Κυριακού: «Συνεχίστε να προσφέρετε και κερδίστε αγάπη»

Σχέδια «Με Αγάπη» από τη Μαρί Κυριακού για την ενίσχυση του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Με αγάπη» σχεδίασε μπλούζες με σκοπό τα έσοδα από τις πωλήσεις τους να δοθούν στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Οι μπλούζες ΜΕ ΑΓΑΠΗ διατίθενται σε τρία διαφορετικά σχέδια, 2 γυναικεία και 1 παιδικό στα δύο καταστήματα Serendipity στο Νέο Ψυχικό αλλά και μέσω της ηλεκτρονικής τους σελίδας και ήδη πολλοί είναι αυτοί που ανταποκρίθηκαν σε αυτή την προσπάθεια.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που ο κόσμος ανταποκρίθηκε τόσο θερμά στην πρόταση μας να στηρίξουμε παιδιά- είναι ηλικίας από 2,5 έως 5,5 χρόνων – που έχουν ανάγκη την αγάπη μας και την συμπαράστασή μας», μου είπε η Μαρί Κυριακού, σημειώνοντας ότι «Σχεδίασα αυτές τις μπλούζες με πολύ χαρά και το σλόγκαν μας είναι “Keep giving and get love” (“Συνεχίστε να προσφέρετε και κερδίστε αγάπη”), ενώ τόνισε πως «πιστεύω ότι εμείς έχουμε να πάρουμε πολύ περισσότερη αγάπη από την προσφορά μας»!

Έτσι όσοι θέλουν να αγοράσουν τις μπλούζες που έχει σχεδιάσει η Μαρί Κυριακού να γνωρίζουν πως όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις τους θα διατεθούν για τα 23 αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 2.5 έως 5.5 ετών που φιλοξενεί και διαπαιδαγωγεί το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο στην Καλλιθέα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε