Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Μαρία Αλιφέρη: «Έχω χάσει ρόλο και συμβόλαια έχουν διαγραφεί γι’ αυτούς τους λόγους»

Μαρία Αλιφέρη: «Έχω χάσει ρόλο και συμβόλαια έχουν διαγραφεί γι’ αυτούς τους λόγους»

Όσα εξομολογήθηκε η Μαρία Αλιφέρη σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Αλιφέρη στην κάμερα της εκπομπής «Love it» και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού όπου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κίνημα metoo.

«Είμαι πάντα χαρούμενη, στα δύσκολα, στη σιωπή και στα φυσιολογικά. Ο φόβος είναι κακό αγκάθι, είναι κερκόπορτα που μπαίνουν κι άλλα επικίνδυνα πράγματα, ο φόβος είναι ο εχθρός της ψυχής. Ασφαλώς και έχω δεχτεί παρενόχληση.

Όποια γυναίκα πει πως δεν έχει κακοποιηθεί ακόμη και από τις ελαφρύτερες μορφές, θα πει ψέματα», είπε αρχικά η Μαρία Αλιφέρη.

Η Μαρία Αλιφέρη συμπλήρωσε: «Το metoo ήταν κάτι πολύ καλό και μπράβο σε όσους τόλμησαν γιατί τουλάχιστον θα μειωθεί το κακό.

Έχω χάσει ρόλο και συμβόλαια έχουν διαγραφεί γι’ αυτούς τους λόγους. Στα χρόνια μου δεν ήταν έτοιμα τα αυτιά για να ακούσουν, ενώ τώρα ο κόσμος και η τηλεόραση είναι έτοιμοι να ακούσουν. Μου είχαν πει εν ψυχρώ ότι αν δεν ενδώσω…».

«Δεν θέλω να ακούσω από κανέναν “γιατί τώρα;”, πρέπει να λέμε “ευτυχώς τώρα”. Πολλές μαθήτριές μου έχουν αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα και τις συμβουλεύω να το αντιμετωπίζουν επί τόπου και αν δεν μπορούν, να έχουν τη δύναμη να το καταγγείλουν. Η αγάπη καταλύει και ενώνει τα πάντα», πρόσθεσε επίσης η Μαρία Αλιφέρη.

Media Τελευταίες ειδήσεις