Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μαρία Αναστασοπούλου: To «αντίο» της στον ΣΚΑΪ μετά από 15 χρόνια

Μαρία Αναστασοπούλου: To «αντίο» της στον ΣΚΑΪ μετά από 15 χρόνια

Η Μαρία Αναστασοπούλου «έκλεισε» τον κύκλο της με τον ΣΚΑΪ και αποχαιρέτησε κοινό, φίλους και συνεργάτες. Με έναν απλό, μεστό αλλά ουσιαστικό χαιρετισμό είπε «αντίο» στα 15 χρόνια παρουσίας της στον σταθμό.

Η Μαρία Αναστασοπούλου ευχαρίστησε τον ΣΚΑΪ που της «έμαθε τη δουλειά» και τους συνεργάτες της, οι οποίοι μετατράπηκαν σε φίλοι, μέσα στα 15χρόνια που βρίσκεται στον σταθμό. 

Έκλεισε με ένα «καλό καλοκαίρι», αφού πρώτα ζήτησε συγγνώμη για τυχόν λάθη και για αχρείαστες εντάσεις που ίσως να προέκυψαν, στα τόσα χρόνια εργασίας στο κανάλι.

Αναλυτικά όσα είπε η δημοσιογράφος, φανερά συγκινημένη:

«Πέρασαν 15 πάρα πολύ ωραία χρόνια. Ευχαριστώ πάρα πολύ την διοίκηση του ΣΚΑΪ για την ευκαιρία που μου έδωσε να μάθω τη δουλειά. Ευχαριστώ τους φίλους μου και τους βλέπω εδώ. Δεν είναι συνάδελφοι για εμένα, είναι πρώτα από όλα φίλοι και τους βλέπετε, κάποιους από αυτούς. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Έρχεται ο Δημήτρης Οικονόμου από Δευτέρα στη θέση του, στις 6 το πρωί. Εμείς όπως αντιλαμβάνεστε έχουμε ανοίξει λογαριασμούς τα πρωινά, οπότε σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε μαζί.

Κλείνοντας υπό τους ήχους του City of Stars από την ταινία LaLaLand είπε: «Συγγνώμη για τα λάθη που έγιναν, για τις αχρείαστες εντάσεις σε κάποιες περιπτώσεις. Ευχαριστώ από καρδιάς, να είστε όλοι καλά, να έχετε ένα υπέροχο, ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Γειά σας!».

Media Τελευταίες ειδήσεις