Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μαρία Αναστασοπούλου: Το πρώτο «αντίο» στον ΣΚΑΙ – «Μην το ανοίξεις τώρα»

Μαρία Αναστασοπούλου: Το πρώτο «αντίο» στον ΣΚΑΙ – «Μην το ανοίξεις τώρα»

Η Μαρία Αναστασοπούλου αφήνει τον ΣΚΑΙ για… νέες πολιτείες και σήμερα (21.07.2022) ήταν η προτελευταία της εκπομπή.

Αύριο θα είναι η τελευταία φορά που η Μαρία Αναστασοπούλου θα καλημερίσει τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ από την εκπομπή «Σήμερα». Κι έτσι ο Δημήτρης Τάκης, που βρέθηκε καλεσμένος της, θέλησε να την αποχαιρετίσει.

Λίγο πριν «κλείσει» η συζήτηση, απευθυνόμενος στην Μαρία Αναστασοπούλου, ο Δημήτρης Τάκης ζήτησε το λόγο, λέγοντας: «απλά επειδή είναι η προτελευταία εκπομπή, θέλω να σε ευχαριστήσω για όλη αυτή την παρουσία όλο αυτό το διάστημα και πέρσι και φέτος. Να σου ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη».

«Μην το ανοίξεις τώρα… Εγώ ευχαριστώ από καρδιάς, από καρδιάς. Θα είμαστε εδώ για να τα πούμε» τόνισε, με τη σειρά της, η Μαρία Αναστασοπούλου.

Στο πάνελ ήταν και η Ματίνα Παγώνη, που σχολίασε, όπως και ο Άρης Πορτοσάλτε, το «αντίο» στην Μαρία Αναστασοπούλου. Η δε πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ έριξε και τη… μπηχτή της για την εκπομπή όπου θα βρίσκεται του χρόνου η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, λέγοντας: «Στην Ελλάδα θα είμαστε όλοι εδώ. Στην Ελλάδα δεν φεύγει κανείς».

   

Η Μαρία Ανασταστοπούλου αναμένεται του χρόνου να είναι στον ΑΝΤ1, στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Media Τελευταίες ειδήσεις