Media

Μαρία Εκμετσίογλου: Οι γονείς μου με λογοδώσανε στα 18

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για το γεγονός ότι παντρεύτηκε μικρή και ο πως προέκυψε η πρόταση γάμου μίλησε η Μαρία Εκμετσίογλου στο Στούντιο 4.

«Όταν σκοτώθηκε ο αδερφός μου έμεινα μόνη στη Θεσσαλονίκη και δεν μπορούσα. Υπήρχε ο πρώην άντρας μου, που ήταν οικογενειακές φίλες οι μητέρες μας, κι οι γονείς του είχαν καταγωγή από την Πόλη.

Οπότε με λογοδώσανε κι αρραβωνιαστήκαμε. Μου έκανε πρόταση γάμου και τη δέχθηκα. Έβγαλα το Λύκειο κι αμέσως παντρεύτηκα» είπε η Μαρία Εκμετσίογλου.

«Έχουν περάσει πολλά χρόνια και πολλές φορές νιώθω και λέω γιατί μαμά μου το κάνατε αυτό; Δεν είναι πλέον δίπλα μου για να με ακούσει αλλά κι εγώ, όπως όλα τα νέα κορίτσια, είχα όνειρα να σπουδάσω και να κάνω πράγματα. Δεν μετανιώνω.

Ζήσαμε ωραία, αγαπηθήκαμε και το βασικότερο όλων είναι ότι έκανα τρία υπέροχα παιδιά… Παντρεύτηκα κι έμεινα στη Θεσσαλονίκη για 13 χρόνια» πρόσθεσε η Μαρία Εκμετσίογλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Η Μελισσάνθη έρχεται αντιμέτωπη με μια δύσκολη εξέλιξη στο Ίδρυμα
Η Μαγδαληνή, μέσα από μια χαλαρή κουβέντα στον Πειραιά, έρχεται πιο κοντά σε σκέψεις και επιλογές που είχε αφήσει πίσω, χωρίς να είναι βέβαιη αν θέλει ή αντέχει να τις ξανασκεφτεί
Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι – επόμενα επεισόδια: Η Μελισσάνθη έρχεται αντιμέτωπη με μια δύσκολη εξέλιξη στο Ίδρυμα