Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μαρία Ιωαννίδου: «Κακώς είναι στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης»

Μαρία Ιωαννίδου: «Κακώς είναι στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης»

Όσα είπε η Μαρία Ιωαννίδου για Φιλιππίδη και Κιμούλη στις νέες της δηλώσεις.

Την άποψη της για όλους και για όλα μοιράστηκε η Μαρία Ιωαννίδου στην κάμερα της πρωινής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha την Παρασκευή. Από τον Πέτρο Φιλιππίδη μέχρι τον Γιώργο Κιμούλη…

 «Τον Κιμούλη γιατί τον έπιασαν στο στόμα τους; Με ποιο δικαίωμα; Τι έκανε ο Κιμούλης; Γιατί τον μπερδέψαν με τους άλλους; Έδωσε, νομίζω, μια κλωτσιά στην κυρία Δούκα. Συγνώμη».

«Με πονάει που έγινε όλο αυτό με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Κακώς είναι στη φυλακή για μένα» πρόσθεσε στην κάμερα του Alpha η Μαρία Ιωαννίδου στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

«Είχα συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη, πήγε να με φλερτάρει, είδε ότι δεν έκατσε και έφυγε. Γίναμε φίλοι και συνεργάτες. Και με τη γυναίκα του, την Ελπίδα. Σας παρακαλώ, παιδιά, ηρεμήστε»

«Όλοι λένε ότι ήμουν η τελευταία χορεύτρια στην Ελλάδα. Η εθνική τους χορεύτρια. Είναι και η επιθυμία του κόσμου να είμαι στο Dancing with the stars.

Αν μου ζητηθεί να είμαι σε κάποια guest για να ωφεληθεί και το φιντανάκι που θα έχω μπροστά μου, θα πάω» συμπλήρωσε η Μαρία Ιωαννίδου. «Η αντίκα πουλάει… Είμαι η Ακρόπολη της Ελλάδας! Είμαι μια κολονίτσα και γω»

Media Τελευταίες ειδήσεις