Κυριακή, 25 Φεβ.
13oC Αθήνα

Μαρία Κορινθίου: Αν με καλούσαν στην εκπομπή του Λιάγκα, ας ήταν προετοιμασμένοι να ακούσουν πέντε πράγματα

Μαρία Κορινθίου: Αν με καλούσαν στην εκπομπή του Λιάγκα, ας ήταν προετοιμασμένοι να ακούσουν πέντε πράγματα

«Αν με καλούσαν – που δεν θα με καλούσαν – ποιος ξέρει αν θα πήγαινα;», δηλώνει η Μαρία Κορινθίου.

Δηλώσεις παραχώρησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών κατά τη διάρκεια βραδινής της εξόδου η Μαρία Κορινθίου και ρωτήθηκε για ακόμα μία φορά για την αποχώρησή της από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Ο σύζυγός μου είπε ότι δεν θα πήγαινε καλεσμένος στο Πρωινό και ότι είναι θυμωμένος, είπε ό,τι νιώθει.

Εμένα δεν θα με καλούσαν να πάω καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Αν με καλούσαν – που δεν θα με καλούσαν – ποιος ξέρει αν θα πήγαινα;», δηλώνει η Μαρία Κορινθίου.

«Αν ήταν προετοιμασμένοι να ακούσουν πέντε πράγματα, μπορεί», τονίζει με νόημα η ηθοποιός.

«Προφανώς, εάν πάω καλεσμένη κάπου, θα είναι για να συζητήσω, να υπάρξει ένας διάλογος. Τώρα τι και πως… εξαρτάται και από αυτόν που θα με ρωτάει, τι θα με ρωτάει», συμπλήρωσε η Μαρία Κορινθίου στους δημοσιογράφους.

  

Υπενθυμίζεται πως η Μαρία Κορινθίου «έλυσε» τη συνεργασία της με το Πρωινό του ΑΝΤ1 λίγες ημέρες πριν τη λήξη της περσινής τηλεοπτικής σεζόν, όπου συμμετείχε στις εμπορικές τοποθετήσεις της εκπομπής. Ακολούθησαν εκατέρωθεν αιχμηρές δηλώσεις, χωρίς όμως ποτέ να γίνεται γνωστός ο ακριβής λόγος αυτής της διαφωνίας.

«Έφυγα από όλο αυτό, γενικά είμαι ένας άνθρωπος που έχω υπομονή. Εννέα μήνες έκανα υπομονή. Άλλοι κάνουν υπομονή δύο εβδομάδες, άλλοι κάνουν δυο χρόνια, άλλοι κάνουν εννέα μήνες.

Έφτασα στα όρια μου, αισθάνθηκα ότι καταπατήθηκε η αξιοπρέπεια μου», υπογραμμίζει η γνωστή ηθοποιός για την περσινή της συνεργασία», είχε δηλώσει η Μαρία Κορινθίου σε συνέντευξή της στη Σίσσυ Χρηστίδου για την αποχώρησή της από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Media Τελευταίες ειδήσεις