Παρασκευή, 23 Φεβ.
18oC Αθήνα

Μαρία Κορινθίου: Έκανα ένα τεράστιο ψυχικό ξεσκαρτάρισμα

Μαρία Κορινθίου: Έκανα ένα τεράστιο ψυχικό ξεσκαρτάρισμα

“Πριν από 2,5 χρόνια ήμουν σε ένα πολύ σκοτεινό κομμάτι της ζωής μου” αποκαλύπτει η Μαρία Κορινθίου.

Για την δύσκολη περίοδο που αντιμετώπισε πριν από δύο περίπου χρόνια καθώς και τη σχέση με τον σύζυγο της, Γιάννη Αϊβάζη μίλησε από καρδιάς η Μαρία Κορινθίου όταν συνάντησε τη Τζένη Θεωνά το απόγευμα της Κυριακής (03.12.2023) στην εκπομπή “Μαμα-δες” της ΕΡΤ1. 

«Έμεινα έγκυος στον ενάμιση μήνα σχέσης και πήρα τη γενναία απόφαση να κρατήσω το παιδί γιατί σκεφτόμουν και να μην την πάρω.

Ήθελα να κάτσω να ηρεμήσω, να σκεφτώ, ο Γιάννης με έκανε να αισθανθώ ασφάλεια. Κλειδωνόταν στο δωμάτιο, έκλαιγε και μου έλεγε: “ότι αποφασίσεις, εγώ μαζί σου είμαι”» τόνισε χαρακτηριστικά η γοητευτική ηθοποιός.

«Ο πρώτος καιρός με το παιδί ήταν δύσκολη περίοδος. Αλλάζει τελείως η ζωή σου όταν έρθει το παιδί. Αλλάζει η γυναίκα, δεν είναι ίδια. Είναι σαν να της πατάς το κουμπί και σοβαρεύει».

«Πριν από 2,5 χρόνια ήμουν σε ένα πολύ σκοτεινό κομμάτι της ζωής μου. Είχα πολύ θυμό, με εκνεύριζαν τα πάντα… Κάποια στιγμή έκανα πίσω και λέω “ώπα, τι κάνεις;”.

Γύρισα στον Γιάννη και του είπα “από εδώ και στο εξής το μονοπάτι μου θα είναι εντελώς διαφορετικό”. Έκανα τεράστιο ψυχικό ξεσκαρτάρισμα.

  

Έχω ηρεμήσει, άλλα πράγματα έχουν σημασία σε αυτή τη ζωή. Αγάπη, αγάπη, αγάπη» εξομολογήθηκε, εν συνεχεία, η Μαρία Κορινθίου στη νέα της συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση.

Media Τελευταίες ειδήσεις