Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Μαρία Κορινθίου για την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Λιάγκα: Όπως όλοι είδατε, δημιουργήθηκαν κάποια θέματα

Μαρία Κορινθίου για την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Λιάγκα: Όπως όλοι είδατε, δημιουργήθηκαν κάποια θέματα

“Όλοι ξέρετε τι έχει γίνει, από που έχει γίνει και γιατί έχει γίνει. Όλοι ξέρετε” ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.

Για τη λήξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Λιάγκα δύο εβδομάδες πριν ολοκληρωθεί η τηλεοπτική σεζόν μίλησε η Μαρία Κορινθίου στο Καλοκαίρι Yes και στον Γιώργο Βιολέντη.

«Δυο εβδομάδες πιο νωρίς με αποχαιρετήσατε, δεν έγινε και κάτι. Ξεκάθαρα και φυσικά έχουν υπάρξει και καλύτερες στιγμές. Δεν έχω πάρει θέση για όλο αυτό και ούτε πρόκειται να το κάνω. Τουλάχιστον όχι ακόμα, δεν έχω όρεξη», ανέφερε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

«Όπως όλοι είδατε, δημιουργήθηκαν κάποια θέματα. Είπαμε καλό καλοκαίρι, είπα καλό καλοκαίρι… Όλοι ξέρετε τι έχει γίνει, από που έχει γίνει και γιατί έχει γίνει. Όλοι ξέρετε», τόνισε με νόημα η ηθοποιός.

«Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που με τις επιλογές που κάνουμε που σε κάποια θέματα δε κουμπώνουμε με κάποιους ανθρώπους και δημιουργούνται διάφορα θέματα.

Υπάρχουν και στιγμές που κάποιοι κάνουν υπομονή, βάζουν τα όριά τους… Η υπομονή του καθενός είναι τελείως υποκειμενική.

Εγώ μπορεί να κάνω υπομονή για δυο εβδομάδες ή για εννέα μήνες και μετά να εξαντληθεί η υπομονή μου σε πέντε πράγματα. Με το κανάλι έχω καλές σχέσεις. Δεν είχαν ακουστεί, είχαν δηλωθεί κάποια πράγματα που δεν ισχύουν. Θα δούμε αν θα με δείτε να επιστρέφω τηλεοπτικά.

Θέλω όπου βρίσκομαι να με ευχαριστεί, να αγκαλιάζομαι, να πιάνει το χέρι ο ένας του άλλου και να αγαπιόμαστε», περιγράφει στη συνέχεια η Μαρία Κορινθίου.

«Είναι σπουδαίο να αγκαλιάζεις και να αγκαλιάζεις αληθινά και να κοιτάς τον άλλον στα μάτια και να υπάρχει αγάπη. Ξέρω ότι ακούγεται πολύ ρομαντικό αυτό αλλά εγώ αυτή είμαι και δεν πρόκειται να αλλάξω», κατέληξε στις δηλώσεις της η Μαρία Κοριθνίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις