Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Μαρία Πετεβή: Μου έλεγαν, βγάλτε τους ανώμαλους από την τηλεόραση

Μαρία Πετεβή: Μου έλεγαν, βγάλτε τους ανώμαλους από την τηλεόραση

Εφ’ όλης της ύλης η Μαρία Πετεβή στην τηλεοπτική της συνέντευξη στον ΣΚΑΪ.

Στον καναπέ του Dot βρέθηκε η νεαρή ηθοποιός από τις “Άγριες Μέλισσες”, Μαρία Πετεβή. Μέσα σε όλα μίλησε ασφαλώς για τον ρόλο της Πηνελόπης στη δημοφιλή σειρά ενώ αποκάλυψε πως ο κόσμος την έβριζε στο δρόμο, λόγω της ερωτικής σχέσης της Πηνελόπης με τον Μελέτη.

«Φέτος είναι ο τελευταίος χρόνος των Άγριων Μελισσών. Είναι ωραίο να ολοκληρώνονται τα πράγματα όταν είναι να ολοκληρωθούν. Θα πενθήσω όταν τελειώσει η σειρά. Έχω αγαπήσει πολύ όλους τους συναδέλφους, είναι μια… οικογενειακή συνθήκη.

Οπότε, αυτό κυρίως θα πενθήσω. Η επιτυχία φέρνει στάνταρ που πρέπει να ξεπεράσεις. Θα ήθελα μετά να κάνω έναν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα. Το ρόλο της Πηνελόπης τον ερωτεύτηκα κατευθείαν», είπε αρχικά η Μαρία Πετεβή.

Στη συνέχεια η Μαρία Πετεβή δήλωσε πως «δεν περίμενα ότι οι Άγριες Μέλισσες θα είχαν αυτή την απήχηση. Η Πηνελόπη θα περάσει από σκοτεινά μονοπάτια ψάχνοντας δικαιοσύνη για το φόνο του Αλέξη. Όταν διαβάζω τα σενάρια στο σπίτι, δακρύζω για την Πηνελόπη.

Θα ήθελα να καταλήξει η Πηνελόπη με τον Μελέτη γιατί είναι αγνός έρωτας. Υπήρχαν φορές που μέσα στη μέρα άκουγα περισσότερο το όνομα Πηνελόπη παρά Μαρία».

Η Μαρία Πετεβή αποκάλυψε επίσης: «Όταν διάβασα ότι ο Μελέτης είναι ξάδερφός μου, λέω άντε αφηγήσου αυτό τώρα, ότι είναι ο πρώτος ξάδερφός και υπάρχει αμαρτία.

Έφαγα πολύ βρίσιμο στο δρόμο γι’ αυτό, λες και το έκανα εγώ. Μου έλεγαν “αηδίες, βγάλτε τους ανώμαλους από την τηλεόραση”».

Media Τελευταίες ειδήσεις