Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Τριαντάφυλλο: Έχουν συμβεί λάθη που δεν τα περιμέναμε και πάθαμε σοκ όταν τα είδαμε

Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Τριαντάφυλλο: Έχουν συμβεί λάθη που δεν τα περιμέναμε και πάθαμε σοκ όταν τα είδαμε

“Γενικότερα θα πω καλή καρδιά και δίνουμε δεύτερη ευκαιρία στους ανθρώπους” σημείωσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Για τις σχέσεις τους σήμερα με τον Τριαντάφυλλο κι όλα αυτά που τους πίκραναν μίλησαν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης στην κάμερα του Καλοκαίρι Yes και στην δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Μαύρου.

«Τα φιλιά μας στον Τριαντάφυλλο. Καλή επιτυχία στην εκπομπή του, στην εκπομπή σας. Τώρα για το αν θα φτιάξει η σχέση μας; Γιατί ξέραμε τι θα γίνει μέσα στο παιχνίδι; Τίποτα δεν είναι δεδομένο.» είπα αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

«Γενικότερα θα πω καλή καρδιά και δίνουμε δεύτερη ευκαιρία στους ανθρώπους. Ενδεχομένως να έχουν συμβεί κάποια λάθη, τα οποία ούτε εμείς τα περιμέναμε κι όταν τα είδαμε πάθαμε σοκ. Παρόλα αυτά δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα με τον Τριαντάφυλλο.

Ό,τι έγινε έγινε, εμείς προχωράμε και προχωράει κι εκείνος. Αν θέλει να κάνουμε κάποια συζήτηση, εδώ είμαστε να την κάνουμε» πρόσθεσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Θα καλούσαν τον Τριαντάφυλλο σε περίπτωση που παντρεύονταν; Ο Σάκης Κατσούλης απάντησε: «Ρε παιδιά τι είναι αυτά που συζητάμε τώρα; Δεν ξέρουμε πότε θα παντρευτούμε και πότε θα γίνει η πρόταση κι έχουμε φτάσει στους καλεσμένους και στον κουμπάρο.

Μπήκαμε στο Survivor All Star κι έχουν γίνει πολλά πράγματα ενώ λείπαμε. Αυτό είναι το στενάχωρο κι εννοείται πως δεν κρατάμε κακία.

Παρόλα αυτά έχουν γίνει πάρα πολλά και το αφήνω αυτό εδώ. Το τι θα γίνει στο μέλλον, δεν το ξέρει κανείς».

Media Τελευταίες ειδήσεις