Πέμπτη, 25 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Μαριλένη Σταύρου: Μου έδινε 3.500 ευρώ την εβδομάδα για να γίνει ο sugar daddy μου

Μαριλένη Σταύρου: Μου έδινε 3.500 ευρώ την εβδομάδα για να γίνει ο sugar daddy μου

Η Μαριλένη Σταύρου ήταν καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή «Winter Is Back» του Χαράλαμπου Χειμωνά. Η γνωστή ηθοποιός από την Κύπρο άνοιξε τα χαρτιά της σε μία διαφορετική συνέντευξη γεμάτη εξομολογήσεις.

Μιλώντας για την επαγγελματική της πορεία, η ηθοποιός από την Κύπρο, Μαριλένη Σταύρου αποκάλυψε ότι «τα προηγούμενα χρόνια εμπιστεύθηκα ανθρώπους του χώρου και πληγώθηκα πάρα πολύ, ήταν πισώπλατες μαχαιριές».

Αναφερόμενη στα προσωπικά της, η Κύπρια καλλιτέχνης εκμυστηρεύθηκε πως «στη δεύτερη εγκυμοσύνη είχα μία μόνιμη ανησυχία να πάνε όλα καλά, ήταν πολύ μεγαλύτερο το αίσθημα της ευθύνης».

«Τα προηγούμενα χρόνια εμπιστεύθηκα ανθρώπους του χώρου και πληγώθηκα πάρα πολύ, ήταν πισώπλατες μαχαιριές. Έλεγαν ότι διαδίδω διάφορα πράγματα, ότι έλεγα για συναδέλφους και έπεσα από τα σύννεφα, δεν είχα ιδέα. Τώρα πλέον, αν με ρωτάς, δεν με νοιάζει τι λέει ο καθένας. Έρχεται κάποτε το πλήρωμα του χρόνου», εξομολογείται αρχικά η Μαριλένα Σταύρου.

«Αυτή η εμπειρία με έκανε να καταλάβω ότι ευτυχώς που έγινε ό,τι έγινε και έφυγαν οι τοξικοί άνθρωποι από γύρω μου. Έγινα, βέβαια, λίγο πιο κλειστή, γιατί παλιότερα ήμουν ανοιχτό βιβλίο, δεν είχα φίλτρα. Θα ήθελα να έχω εκείνη την ανεμελιά αλλά η επιφυλακτικότητα τελικά δεν μου βγήκε σε κακό», παραδέχεται.

«Στη δεύτερη εγκυμοσύνη είχα μία μόνιμη ανησυχία να πάνε όλα καλά, ήταν πολύ μεγαλύτερο το αίσθημα της ευθύνης. Δούλευα πάρα πολύ και κάποιες στιγμές ένιωθα ενοχικά για αυτό, το συζήτησα με τη γιατρό μου για να δω ότι όλα είναι καλά για να ηρεμήσω», δηλώνει.

 

«Στα φοιτητικά μου χρόνια στην Αθήνα πέρασα πάρα πολύ ωραία. Έκανα παρέα με μεγαλύτερους από εμένα ηλικιακά ανθρώπους, πολλούς από τους φίλους μου στη σχολή τους έχω μέχρι σήμερα στη ζωή μου, όπως τον Θανάση Τσαλταμπάση και τον Ορφέα Παπαδόπουλο.

Το πιο «ενδιαφέρον» μήνυμα που έχω λάβει στο Instagram είναι ένας που μου πρότεινε να γίνει ο sugar daddy μου και να μου δίνει 3.500 ευρώ την εβδομάδα. Το είπα στον άντρα μου και γελούσαμε», περιγράφει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Μαριλένη Σταύρου.

Media Τελευταίες ειδήσεις