Δευτέρα, 22 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Μαρίνα Ασλάνογλου: Απείχα 14 χρόνια από την τηλεόραση στην Ελλάδα

Μαρίνα Ασλάνογλου: Απείχα 14 χρόνια από την τηλεόραση στην Ελλάδα

“Δεν είναι ότι δεν ήθελα, ήμουν αφοσιωμένη στο θέατρο. Πιστεύω ότι δεν γίνονται όλα παράλληλα” δήλωσε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Για τους λόγους που απείχε για 14 χρόνια από την ελληνική τηλεόραση και δεν έλαβε μέρος σε κάποιο σίριαλ μίλησε η Μαρίνα Ασλάνογλου στο Τύπος Tv και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου.

Γιατί απείχες τόσα χρόνια από την Tv;

14 στον αριθμό να πω σε αυτό το σημείο.! Είχα κάνει, βέβαια, το «Durrells», την αγγλική σειρά. Στην Ελλάδα είναι πολλά τα χρόνια που απείχα. Δεν είναι ότι δεν ήθελα, ήμουν αφοσιωμένη στο θέατρο. Πιστεύω ότι δεν γίνονται όλα παράλληλα. Θα είσαι κουρασμένος και κάπου δεν θα αποδώσεις. Δεν θέλω να το κάνω αυτό. Προτιμώ να είμαι σε ένα πράγμα αφοσιωμένη. Υπάρχει και προσωπική ζωή. Δεν θέλω να αγχώνομαι, θέλω ό,τι κάνω να το κάνω ολοκληρωτικά και σωστά. Θέλω να είμαι ήρεμη, να μη σκέφτομαι το μετά. Αγαπώ τη δουλειά μου και δεν θέλω να με αγχώνει, είμαι τυχερή που κάτι που αγαπώ το κάνω κι επάγγελμα. Σε αυτό θέλω να είμαι με καθαρό μυαλό και να απολαμβάνω την κάθε στιγμή.

Ποια ήταν τα στοιχεία που σε έκαναν να αλλάξειςμαπόφαση;

Το ότι η σειρά είναι στην ΕΡΤ, το ότι με πήρε τηλέφωνο ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Εκτιμώ πολύ τον σκηνοθέτη μας, τον Αλέξανδρο Πανταζούδη, αλλά και τον συγγραφέα – σεναριογράφο, τον Γιάννη Σκαραγκά, που είναι πολυβραβευμένος. Ήταν όλα μια εξαιρετική συγκυρία. Για εμένα παίζει ρόλο η συνεργασία, οι άνθρωποι. Αν δεν έχεις καλούς συντελεστές να θέλεις να πας να δουλέψεις, τι να το κάνεις…

Προτάσεις γίνονταν όλα αυτά τα χρόνια;

Υπήρχαν πολλές και δελεαστικές προτάσεις. Ήταν θέμα επιλογών, είχα αφοσιωθεί στο θέατρο, το αγαπώ, είναι ένα μέρος που είμαι απελευθερωμένη. ήθελα να έχω μια καλή διαδρομή στο θέατρο, να κάνω επιλογές, να γνωρίσω σκηνοθέτες. Ήθελα να κάνω την προσωπική μου προσπάθεια.

Έβλεπες, ωστόσο, τηλεόραση; Ήξερες τι συμβαίνει;

Ηθοποιός είμαι, εννοείται ενημερώνομαι για το τι γίνεται στο χώρο μου. Τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει πολύ το επίπεδο.

Media Τελευταίες ειδήσεις