Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Μαρίνα Ασλάνογλου: Στεναχωρήθηκα, αγχώθηκα αλλά δεν το έβαλα ποτέ κάτω

Μαρίνα Ασλάνογλου: Στεναχωρήθηκα, αγχώθηκα αλλά δεν το έβαλα ποτέ κάτω

“Είχε μπει ο οργανισμός μου σε αυτό το mood, να είμαι έτοιμη να το κάνω και να το παλέψω” τόνισε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρίνα Ασλάνογλου στο Στούντιο 4 όπου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της.

«Όλοι οι άνθρωποι περνάμε τα σκοτεινά μας διαστήματα, αλλά το πως το μεταβολίζεις αυτό και το βγάζεις από πάνω σου και το διαχειρίζεσαι είναι στον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου. Δεν σημαίνει ότι δεν έχω περάσει δύσκολα, δεν έχω στεναχωρηθεί, δεν έχω αγχωθεί.

Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν η περίοδος με τις εξωσωματικές. Σχεδόν ένα χρόνο κράτησε αυτό γιατί τις έκανα απανωτά, δηλαδή κάθε τρεις μήνες έκανα και μια εξωσωματική» εξομολογήθηκε, αρχικά, η Μαρίνα Ασλάνογλου.

«Είχε μπει ο οργανισμός μου σε αυτό το mood, το να είμαι έτοιμη στο να το κάνω και να το παλέψω. Δεν ήθελα να αφήσω περιθώριο ούτε επαγγελματικά ούτε να περνάει ο χρόνος.

Είπα πως θα αφοσιωθώ σε αυτό γιατί είμαι ένας άνθρωπος που ακολουθεί projects».

«Δούλευα, μέχρι και πέντε μηνών έπαιζα στο θέατρο. Βέβαια καλό είναι να υπάρχει μια ηρεμία γιατί όλοι σου λένε να μην αγχώνεσαι.

Δεν γίνεται όμως να μην αγχωθείς, θα αγχωθείς, αλλά παρόλα αυτά σου εξηγεί ο γιατρός πως δεν είναι ασθένεια η εγκυμοσύνη και ότι έκανες πριν θα κάνεις τα ίδια και τώρα αλλά με μια μικρή προσοχή γιατί δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Και στεναχωρήθηκα και αγχώθηκα αλλά δεν τα έβαλα ποτέ κάτω» συμπλήρωσε η Μαρίνα Ασλάνογλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις