Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαρίνα Σάττι: Ζούσα με πολύ φόβο, μπορεί να έχει να κάνει με διάφορα συμβάντα στην παιδική μου ηλικία

Μαρίνα Σάττι: Ζούσα με πολύ φόβο, μπορεί να έχει να κάνει με διάφορα συμβάντα στην παιδική μου ηλικία

“Ανοίχτηκα σε διαφορετικές κουλτούρες κι απελευθερώθηκα από μία ενοχή που είχα σε σχέση με την διαφορετικότητα” δήλωσε η Μαρίνα Σάττι.

Η Μαρίνα Σάττι έδωσε συνέντευξη στο Κ της Καθημερινής και στον Βλάση Κωστούρο. Η νεαρή καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε στις διαδικασίες από τις οποίες πέρασε ώστε να καταφέρει να απελευθερωθεί από την ενοχή που είχε για την διαφορετικότητά της.

«Ο τελευταίος μου δίσκος ήταν πραγματικά σαν γέννα. Ήταν σαν να γεννήθηκε μια νέα εκδοχή του εαυτού μου. Ζούσα με πάρα πολύ φόβο.

Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με διάφορα συμβάντα στην παιδική μου ηλικία, μεγαλώνοντας στο Ηράκλειο της Κρήτης με πατέρα Σουδανό και μητέρα Ελληνίδα, ανάμεσα σε διαφορετικούς κόσμους και κουλτούρες.

Όλοι μεγαλώνουμε με κάποιες πεποιθήσεις τις οποίες στην πορεία της ζωής μας καλούμαστε να αφήσουμε πίσω αν θέλουμε να βρούμε αυτό που πραγματικά είμαστε.

Μεγάλωσα με πεποιθήσεις που έλεγαν ότι για να πετύχουμε κάτι στην ζωή, πρέπει με έναν τρόπο να υποφέρουμε, ότι η ευχαρίστηση κι η απόλαυση είναι μια ενοχή, ότι τα «καλά» κορίτσια δεν πρέπει να φορούν κοντές φούστες, να βρίζουν και να βγαίνουν μέχρι αργά το βράδυ.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης συνέχισε: «Τα χρόνια στην Αμερική εκτέθηκα σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, ανοίχτηκα σε διαφορετικές κουλτούρες κι απελευθερώθηκα από μία ενοχή που είχα σε σχέση με την διαφορετικότητα. Το ίδιο έγινε και με την Γέννα. Με απελευθέρωσε και μου αποκάλυψε ποια είμαι.»

Media Τελευταίες ειδήσεις