Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μαρίζα Κωχ: Δεν μας άφησε η μαμά τέτοια ελπίδα για τον πατέρα μου

Μαρίζα Κωχ: Δεν μας άφησε η μαμά τέτοια ελπίδα για τον πατέρα μου

«Φόρεσε τα μαύρα και έμειναν για πάντα» εξομολογήθηκε η Μαρίζα Κωχ.

Στα παιδικά της χρόνια και την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Μαρίζα Κωχ όταν βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ, το απόγευμα της Πέμπτης, 

«Δεν τον πρόλαβα τον πατέρα μου, όχι. Ξέρω όμως ότι με αγκάλιασε γιατί ήμουν δέκα μηνών όταν τον εκτέλεσαν. Ξέρουμε ότι ήταν στο κρατητήριο αλλά δεν ξέρουμε μετά τι έγινε.

Ξέρουμε όμως ότι την ημέρα της οπισθοχώρησης των Γερμανών, ο Νίκος Κούνδουρος με τα παιδιά της ΕΠΟΝ ήταν πάνω στο καμπαναριού του Αγίου Διονυσίου οπλισμένα και μου ορκίστηκε ότι δεν βάρεσαν καμία τουφεκιά.

Τους άφησαν και έφυγαν, άδειασαν το αρχηγείο και το κρατητήριο που ήταν στο πειραματικό σχολείο. Έφυγαν όλοι αλλά στο τέλος βρέθηκαν εκτελεσμένοι άνθρωποι κάτω στο κρατητήριο» ομολόγησε αρχικά η δημοφιλής τραγουδίστρια συμπληρώνοντας πως «ο Θεός ξέρει…

Ξέραμε ότι αν είχε ζήσει, δεν χρειαζόταν να μας ψάξει. Ήξερε ότι στη Σαντορίνη θα έβρισκε τα χνάρια μας».

«Δεν μας άφησε όμως τέτοια ελπίδα η μαμά γιατί φόρεσε τα μαύρα και έμειναν για πάντα» πρόσθεσε, ακόμα, η Μαρίζα Κωχ στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις