Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Μάρκελλος Νύκτας για Αντώνη Κανάκη: Έπρεπε να κινηθώ νομικά, έπαιρναν υλικό και με έκραζαν

Μάρκελλος Νύκτας για Αντώνη Κανάκη: Έπρεπε να κινηθώ νομικά, έπαιρναν υλικό και με έκραζαν

“Είχαν σβήσει και το φως και έπεφταν κάτω και χτυπιόντουσαν. Ποιος ήταν ο λόγος που το έκανε;” σημείωσε ο Μάρκελλος Νύκτας.

Δηλώσεις παραχώρησε στην Super Κατερίνα και στην Μαρία Βλάχου, με αφορμή την ανάρτηση που έκανε στα κοινωνικά δίκτυα κατά του Αντώνη Κανάκη και του Ράδιο Αρβύλα.

«Δεν χρειάζεται να σας τον συστήσω. Είναι γνωστός και η παρέα των Ντάλτονς που ούτε μια τους εκπομπή δεν έχω δει… αυτό που δεν ξέρετε ή έχετε ξεχάσει, με έκραζε αυτό το καθαρόαιμο αρσενικό χωρίς αιδώ και κατ’ εξακολούθηση σε κάθε εκπομπή ονομαστικά με απερίγραπτη ειρωνεία, κακαρίζοντας και σκασμένος στα γέλια με τους άλλους που του κρατάνε την ουρά», έγραψε μεταξύ άλλων ο Μάρκελλος Νύκτας στο Facebook.

«Έπρεπε να κινηθώ νομικά αλλά δεν υπήρχε τότε ο αντιρατσιστικός νόμος. Φτου σας και πάλι φτου σας, τραμπούκοι», επισημαίνει ο γνωστός σχεδιαστής.

Ο Μάρκελλος Νύκτας μίλησε στη Μαρία Βλάχου για το θέμα, αναφέροντας: «Παλιότερα που ήμουν στην τηλεόραση, είχαν πάρει σχοινί κορδόνι αυτός και η παρέα των Ντάλτονς και ανέφεραν το όνομά μου.

Ο λόγος ποιος ήταν να γελάει κάποιος με εμένα; Έπαιρναν υλικό και με έκραζαν. Είχαν σβήσει και το φως και έπεφταν κάτω και χτυπιόντουσαν. Ποιος ήταν ο λόγος που το έκανε;».

«Ήταν καθαρά σεξουαλικό υπονοούμενο. Αν αυτό συνέβαινε τώρα, αμέσως θα έκανα κάτι, εφόσον υπάρχει η πλάτη του νόμου. Τότε δεν μπορούσα να κάνω κάτι», τονίζει στη συνέχεια.

«Υπάρχει ρεύμα εναντίον τους γιατί έχουν κάνει ανομήματα, εγώ δεν έχω κάνει κάτι, δεν έχω προσβάλλει κάποιον. Πέρα από αυτό, δεν υποστηρίζω μόνο τον εαυτό μου, υποστηρίζω και νέα παιδιά», σημειώνει κλείνοντας ο Μάρκελλος Νύκτας.

Media Τελευταίες ειδήσεις