Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Μάρκελλος Νύκτας: Ήταν μία μεγάλη περιπέτεια, ήθελαν να με κατασπαράξουν

Μάρκελλος Νύκτας: Ήταν μία μεγάλη περιπέτεια, ήθελαν να με κατασπαράξουν

“Είτε από την παραγωγή είτε από τα παιδιά που τα δρομολογούσαν να έχουν αυτή την άρνηση” ομολογεί ο Μάρκελλος Νύκτας για την εποχή του Fame Story.

Δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε ο Μάρκελλος Νύκτας. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, με αφορμή την επιστροφή του Fame Story,

Στιγμές από τη συμμετοχή στο Famestory αλλά και την παρουσία του Κωνσταντίνου Αργυρού στη Μουσική Ακαδημία του ΑΝΤ1 θυμήθηκε ο Μάρκελλος Νύκτας με αφορμή την τηλεοπτική επιστροφή του πρότζεκτ μέσα από τη συχνότητα του STAR.

“Ήταν μία πολύ μεγάλη περιπέτεια, υπήρχε και πόλεμος. Ήθελαν να με κατασπαράξουν, είτε ήταν από την παραγωγή, είτε από τα παιδιά που τα δρομολογούσαν να έχουν αυτή την άρνηση.

Eίχα ευχάριστες στιγμές, όταν έβλεπα τέλεια σκηνοθετημένα τα ρούχα μου. Υπήρχαν θυμάμαι παιδιά που μου είχαν τρομερή αδυναμία και αυτό μου έδινε μία δύναμη να αντιπαρέρχομαι τις δυσκολίες” τόνισε, αρχικά, ο γνωστός σχεδιαστής στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Σε ερώτηση για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος έχει περάσει ως παίκτης και μαθητής του από το Fame Story, ο Μάρκελλος Νύκτας σημειώνει: “Με την πάρτη του ασχολιόταν σε έναν καθρέφτη.

Και τι έγινε με αυτόν τον καθρέφτη, δεν κατάλαβα; Έγινε καλύτερος; Ένας λαϊκός τραγουδιστής είναι, μέχρι εκεί. Και χωρίς κάποιο styling”.

“Υπήρχαν άλλα παιδιά που έλεγαν “αυτό δεν μου πάει”, “αυτό δεν είμαι εγώ”, κάτι σαχλαμάρες. Γιατί να κρατήσω επαφές με όλα αυτά τα παιδιά; Τι είναι; Φίλοι μου;”, απαντά ο Μάρκελλος Νύκτας σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Media Τελευταίες ειδήσεις