Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Μάρω Κοντού: Στα 36 μου προσπάθησα να κάνω παιδί, μου είπαν δε θα κάνω ποτέ

Μάρω Κοντού: Στα 36 μου προσπάθησα να κάνω παιδί, μου είπαν δε θα κάνω ποτέ

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τη Μάρω Κοντού, σήμερα Πέμπτη 28 Απριλίου στις 23:45, και τα λένε όλα Ανοιχτά.

Η αγαπημένη ηθοποιός Μάρω Κοντού ανοίγει την καρδιά της απόψε στην Αννίτα Πάνια και μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, για τον ελληνικό κινηματογράφο και τις μαγικές στιγμές που έχει ζήσει, αλλά και για τους έρωτες της ζωής της.

Περιγράφει τα παιδικά της χρόνια στο Κουκάκι και αποκαλύπτει πως έχασε τον πατέρα της στην τρυφερή ηλικία των δύο ετών. Φυσικά, θυμάται και την αντίδραση της οικογένειας της, όταν έμαθαν ότι θα ασχοληθεί με τον χορό και την υποκριτική.

Η Μάρω Κοντού εξιστορεί και την πρώτη της συνάντηση με τον Δημήτρη Χόρν και μιλάει για τους θρύλους του ελληνικού κινηματογράφου, τον Ντίνο Ηλιόπουλο, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τον Αλέκο Αλεξανδράκη και φυσικά το καλλιτεχνικό της ταίρι, που δεν είναι άλλο, από τον Γιώργο Κωνσταντίνου.

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια αναφέρεται και στους μεγάλους έρωτες της ζωής της και αποκαλύπτει πως διέλυσε τον αρραβώνα που είχε με γνωστό εφοπλιστή για τα μάτια του πρώτου της συζύγου, του κινηματογραφιστή Αριστείδη Καρύδη-Φούκς.

Η Μάρω Κοντού εξομολογείται στην Αννίτα και πολύ προσωπικές ιστορίες, όπως όταν ταξίδεψε στην Ελβετία, στην προσπάθειά της να κάνει ένα παιδί. Ακόμα, αποκαλύπτει τις «μικρές αλητείες» που έχει κάνει στη ζωή της και περιγράφει τη βραδινή παρακολούθηση σε σύντροφό της, όταν κατάλαβε ότι εκείνος έχει μυστικά.

«Στα 36 μου προσπάθησα να κάνω παιδί και ο γιατρός της Σοφίας Λόρεν στην Ελβετία είπε ότι δε θα κάνω ποτέ παιδί και θα είμαι πάντα νεότερη από τις συνομήλικές μου», σημειώνει μεταξύ άλλων η Μάρω Κοντού.

Μιλάει επίσης για τις καταγγελίες που έχουν γίνει από συναδέλφους της και καταθέτει την άποψή της για την «ταλαιπωρία» που υφίσταται ο θεατρικός χώρος, ενώ συγκρίνει το κλίμα που επικρατεί στις μέρες μας, με τις παλιές εποχές του θεάτρου.

Η Μάρω Κοντού λέει ακόμα στην Αννίτα Πάνια, πώς καταφέρνει και διατηρεί τη σιλουέτα και την ενέργεια της.

Media Τελευταίες ειδήσεις