Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μάρω Κοντού: «Μετάνιωσα που ασχολήθηκα με την πολιτική»

Μάρω Κοντού: «Μετάνιωσα που ασχολήθηκα με την πολιτική»

Δεν χρειάζεται να πεις πολλά για τη Μάρω Κοντού, γιατί αν αρχίσεις να λες… δεν θα σταματήσεις, γράφοντας σελίδες για το τι έχει κάνει. Μας έχει κάνει να γελάσουμε, να συγκινηθούμε, να περάσουμε καλά…!

Αυτή την Κυριακή, η σπουδαία ηθοποιός είναι καλεσμένη της Σοφίας Τσίπα και τα λέει η ίδια, χωρίς να μασά τα λόγια της, χωρίς να κρύβει τα λάθη της. Μπορεί να μην μετανιώνει για αυτά, αλλά η ενασχόλησή της με την πολιτική την έκανε να αναθεωρήσει πολλές απόψεις της, αφού όπως λέει «την πολιτική την πήρα σοβαρά και καλά έκανα, αλλά δεν είδα σοβαρούς ανθρώπους και έφυγα. Ποτέ δεν μετανιώνω για αυτά που έχω κάνει και τα λάθη και τα σωστά! Με ρώτησαν “τι δουλειά έχεις εσύ με την πολιτική;” και είπα “συγχωρείστε με, από άγνοια”! Είχα την εντύπωση ότι ο πολιτικός τρέχει πρωί ως το βράδυ για τους άλλους και πρέπει να προσφέρεις. Δεν το είδα αυτό όμως, πάρα πολύ. Η πλειοψηφία τρέχει για τον εαυτό της. Δεν κάνω για πολιτικός, δεν μιλάω την ίδια γλώσσα. Δεν θα το ξανάκανα ποτέ!».

Ωστόσο δεν… χαϊδεύει ούτε τα αυτιά των πολιτών, λέγοντας πως «δεν μου αρέσει αυτό που ζούμε. Όχι η εποχή, οι έλληνες δεν είναι αγαπημένοι. Περνάμε δύσκολα, υπάρχει οικονομική ανέχεια. Οι δυσκολίες έπρεπε να μας ενώνουν. Δεν το έχει η ράτσα μας όμως, να ενωθούμε. Πρέπει να γίνει κάτι εξωγενές για να ενωθούμε», ενώ τονίζει πως «το 60% είμαστε ψεύτες, ανάγωγοι. Κάθε μέρα το βλέπω, πώς οδηγούν, πώς ντύνονται, πώς φτύνουν! Το ποτήρι το βλέπω μισογεμάτο, προσαρμόζομαι στις αλλαγές»!
Εκτός όμως, από την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, αυτή την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στις 16:00, η Μάρω Κοντού ως καλεσμένη στην εκπομπή «Ο κόσμος ανάποδα» στον ΣΚΑΪ, λέει στη Σοφία Τσίπα και για την προσωπική της ζωή, τους έρωτες, τα λάθη και τις απιστίες, ενώ αποκαλύπτει ότι την εγκατέλειψαν στο Λονδίνο γιατί ζήλεψαν, αλλά λέει ότι και η ίδια ζήλευε πάρα πολύ. Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τη γυναίκα που αγαπήθηκε πολύ και ως «ιταλίδα από την Κυψέλη» και ως «κυρία Κουκουβίκου», αλλά κυρίως ως Μάρω Κοντού!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε