Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

MasterChef 3: Οι στιγμές που δύσκολα θα ξεχάσουμε – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

MasterChef 3: Οι στιγμές που δύσκολα θα ξεχάσουμε – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Η Ελλάδα κινείται -και φέτος- στο ρυθμό του Master Chef. Απίστευτες ατάκες, μοναδικές συνταγές, ανθρώπινες ιστορίες που ξεπερνούν κάθε φαντασία, και 60 ποδιές πίσω από τον πάγκο…

Μετά από σκληρή αναμέτρηση ανάμεσα σε 3.000 υποψήφιους Master Chef, ξεχώρισαν οι πρώτοι 60! Τόσες είναι οι ποδιές που δόθηκαν από τους 3 κριτές (Ιωαννίδη, Κουτσόπουλο και Κοντιζά) στους συμμετέχοντες που δοκίμασαν τις… μαγειρικές τους γνώσεις. Οι απαιτητικές οντισιόν τελείωσαν, και οι 60 υποψήφιοι Master Chef θα βρεθούν στο Bootcamp.

Η ανανεωμένη κουζίνα του Master Chef θα υποδεχθεί από σήμερα (Δευτέρα στις 21.00 στο Star) τους 60 υποψήφιους σεφ, ενώ μετά από τη διαδικασία των δύο Bootcamps θα προκύψουν οι 21 μάγειρες που θα συνεχίσουν στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Στο φετινό όμως Master Chef, υπάρχει μία σημαντική αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο, καθώς οι 3 κριτές θα είναι αυτοί που θα επιλέξουν 7 παίκτες ο καθένας για τη δική του ομάδα… Η συνέχεια στις οθόνες μας… Και φέτος, όμως, οι τρεις κριτές είναι… κεφάτοι, και μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές με τις ατάκες τους. Πρωταγωνιστές όμως είναι και οι υποψήφιοι Master Chef, άλλοι με τις συνταγές τους, άλλοι με τις αντιδράσεις τους ή τις προωσπικές τοτυς ιστορίες. Όπως και να έχει, πάντως, 3 στιγμές δύσκολα θα ξεχάσουμε από το φετινό Master Chef.

Ο Αφγανός που συγκλόνισε με την ιστορία του! Ο Ζαχίρ Γιαβαρί από το Αφγανιστάν κουβαλάει μια πολύ μεγάλη και θλιβερή ιστορία, την οποία αφηγήθηκε στους κριτές του MasterChef! Πρόκειται για την πιο συγκινητική στιγμή που έχουμε βιώσει στο παιχνίδι, η οποία “λύγισε” και τους πιο σκληρούς.

https://www.youtube.com/watch?v=pevEQSJm4b4

Η στιγμή… ασυνεννοησίας που έγινε viral! Τελικά «Το κρατς» ή «Το κράτησε;» «Το κρατς;» τον ρώτησε ο Πάνος Ιωαννίδης… «Το κράτησα λίγο ελαφρώς» είπε ο Χρήστος Μπάρκας και ο Πάνος Ιωαννίδης κρατ’σ’ το γέλιο του! «Όχι, όχι το κρατς που κάνει μέσα, είναι χώμα, δεν σου λέω ότι το κράτησες», εξήγησε με καλή διάθεση ο κριτής.

https://www.youtube.com/watch?v=58UMjM9eshY

Καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο… Ο Αριστοτέλης Καλλινίκου έχει μάθει να ξεπερνάει τις δυσκολίες της ζωής και να αναζητεί νέες προκλήσεις. Και μία από αυτές είναι και το MasterChef! «Από μικρό παιδί είχα αγάπη για τη μαγειρική, προσπάθησα να το εντάξω στη ζωή μου επαγγελματικά, αλλά δυστυχώς λόγω κάποιας σοβαρής ασθένειας ναυάγησε», είπε αρχικά ο διαγωνιζόμενος και εν συνεχεία έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλους τους ανθρώπους που είναι καθηλωμένοι σε αναπηρικό αμαξίδιο.

https://www.youtube.com/watch?v=b9rCHcX4Dk0

Σήμερα, όμως, όλα αλλάζουν… Τα πάντα βρίσκονται στη θέση τους για την εκκίνηση του μεγάλου μαγειρικού αγώνα. Οι εκπλήξεις έρχονται η μια μετά την άλλη για τους συμμετέχοντες, αφού αυτή τη φορά το παιχνίδι παίζεται αλλιώς και οι διαγωνιζόμενοι βρίσκονται προ εκπλήξεως.

Media Τελευταίες ειδήσεις