Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Masterchef 4 με απίστευτες ανθρώπινες ιστορίες – Η στιγμή που “λύγισαν” οι κριτές

Masterchef 4 με απίστευτες ανθρώπινες ιστορίες – Η στιγμή που “λύγισαν” οι κριτές

Masterchef, η μεγάλη επιστροφή. Απίστευτες ανθρώπινες ιστορίες, συγκίνηση και πολύ μαγειρική από το πρώτο επεισόδιο του MasterChef 4.

Το MasterChef, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επέστρεψε στις οθόνες μας με τον 4ο κύκλο, για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef! Γύρος 4ος για το ΜasterChef, τον μεγαλύτερο τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, επανέρχονται δριμύτεροι για να βρουν τον νέο Έλληνα ή τη νέα Ελληνίδα MasterChef!

Για ακόμα μια χρονιά η επιτυχημένη συνταγή με την παρουσία των τριών αναγνωρισμένων σεφ, θα αναζητήσει ανθρώπους, που αγαπάνε τη μαγειρική και τη δημιουργία στην κουζίνα. Στοιχεία όπως η φαντασία, η αγάπη για το φαγητό και τις πρώτες ύλες, δεν θα είναι όμως αρκετά.

Η στιγμή που “ράγισε” το στούντιο

Ο Διονύσης που ζούσε για χρόνια στην Αργεντινή αποφάσισε να φτιάξει στην πρώτη audition την αγαπημένη συνταγή του γιου του που έφυγε από τη ζωή στα 24 του χρόνια σε τροχαίο στη Μύκονο. Όπως ήταν λογικό η συγκλονιστική ιστορία συγκίνησε τους κριτές που εντυπωσιάστηκαν και με το πιάτο του διαγωνιζόμενου.
«Είναι ό,τι πιο νόστιμο έχω φάει σήμερα» είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς που τον ευχαρίστησε για αυτήν την εμπειρία, λέγοντας του ένα μεγάλο «ναι». Το ίδιο ευχαριστημένος ήταν κι ο Πάνος Ιωαννίδης που το πιάτο του τον «ταξίδεψε» στην αγαπημένη του Ιταλία, δίνοντας του το δεύτερο «ναι». Τα συγχαρητήριά του έδωσε κι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καλωσορίζοντας τον 54χρονο άντρα στο παιχνίδι.

Αυτές είναι οι καλύτερες στιγμές του Masterchef

Masterchef 4: Η Ντέμη με τη vegan κρεμμυδόσουπα και ο Διονύσης που συγκίνησε με τα λαζάνια, κέρδισαν τις ποδιές για την επόμενη φάση!

Masterchef 4: Ο Γιώργος από την Ολλανδία και η πρόταση γάμου, ο Γιάννης και η οδύσσεια του αρνιού που έπεσε και η Φώτη που θέλει να τους παντρέψει όλους!

Η συνέχεια στις οθόνες μας…

Media Τελευταίες ειδήσεις