Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Masterchef: Απίστευτες δοκιμασίες και σκληρές μονομαχίες για το Silver award

Masterchef: Απίστευτες δοκιμασίες και σκληρές μονομαχίες για το Silver award

MASTERCHEF. Η χημεία κάποιων ζευγαριών είναι ξεκάθαρη. Κάποιοι πιστεύουν πολύ στους εαυτούς τους, κάποιοι δέχονται τις γνώσεις των «παλιών», άλλοι ανταλλάσσουν εμπειρία με φρέσκες ιδέες. Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (Πέμπτη 28/03/2019).

Τι θα δούμε σήμερα στο Masterchef; Καθώς πλησιάζουμε στον μεγάλο τελικό για το Sliver award, οι μονομαχίες των ζευγαριών αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στο επεισόδιο της Τετάρτης, την τρίτη μέρα της εβδομάδας του Silver Award, δύο ζευγάρια αποκλείστηκαν από τη συνέχεια και άλλα τέσσερα προχώρησαν στην επόμενη φάση.

Οι κριτές, έπειτα από κάποιες αστοχίες που παρατήρησαν στα πιάτα συγκεκριμένων ζευγαριών, αποφάσισαν να αποκλείσουν από την επόμενη φάση την Ασημίνα και τον Χρήστο Γλωσσίδη, αλλά και τον Πάνο με τον Σάββα Ληχανίδη. Να σημειωθεί πάντως, όπως τονίζουν και οι κριτές, ότι θα δοθεί και μια δεύτερη ευκαιρία σε όλα τα ζευγάρια που αποκλείστηκαν έως το τέλος της εβδομάδας.

Τα ζευγάρια που συνεχίζουν στην επόμενη φάση και θα δούμε σήμερ ανα διαγωνίζονται είναι ο Τιμολέων Διαμαντής με τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, ο Αργύρης Αγλαμίσης με τον Χρήστο Μπάρκα, ο Σελίμ Σελτζούκ με τον Μανώλη Σαρρή και ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης με την Ιωάννα Μπουρλόκα.

Δείτε το trailer τoυ σημερινού επεισοδίου.

Διαβάστε στο zappit.gr όλες τις ειδήσες για το Masterchef.

Media Τελευταίες ειδήσεις