Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Masterchef Αποχώρηση μετά από ανατροπές – H σκληρή δοκιμασία για την πεντάδα

Masterchef Αποχώρηση μετά από ανατροπές – H σκληρή δοκιμασία για την πεντάδα

Το Masterchef, φέτος, παίζεται αλλιώς. Μετά από μία πολύ κακή -και για τις δύο ομάδες- ομαδική δοκιμασία, όλα θα κριθούν σε νέα δοκιμασία – ξαφνικό θάνατο. Στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό, οι δοκιμασίες κρύβουν παγίδες…

Με πολλές παγίδες οι δοκιμασίες που περιμένουν τους παίχτες που βρίσκονται ήδη στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό. Μετά από μία ιδιαίτερα κακή μέρα στην ομαδική δοκιμασία, τόσο για την κόκκινη όσο και για την μπλε ομάδα, όλα φαίνεται πως θα κριθούν σε νέα ομαδική δοκιμασία.

Και οι τρεις παίκτες της ομάδας που θα έχει τη χαμηλότερη βαθμολογία θα μπουν αμέσως μετά σε διαδικασία αποχώρησης, και η μάχη αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σκληρή. Μανώλης και Ασημίνα, ως αρχηγοί των δύο ομάδων στην ομαδική δοκιμασία στο επεισόδιο της Τετάρτης δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση να πείσουν τους κριτές με τα πιάτα που ετοίμασαν, καθώς οι απαιτήσεις των κριτών -όπως είναι λογικό- έχουν αυξηθεί.

Στο σημερινό επεισόδιο, οι δύο ομάδες, Ασημίνα, Παντελής και Χρήστος (μπλε ομάδα), και Μανώλης, Σπυριδούλα και Πάνος (κόκκινη ομάδα) έχουν μία ακόμη ευκαιρία να αποδείξουν ότι η απόδοση στην προηγούμενη ομαδική δοκιμασία δεν είναι ενδεικτική των δυνατοτήτων τους, και παλεύουν για να περάσουν στον επόμενο γύρο…

Ποια είναι η δοκιμασία που τους περιμένει σήμερα;

Ποια ομάδα θα χάσει, και θα αναγκαστεί να αποχωρήσει ένας από τους τρεις παίκτες που την απαρτίζουν; Η συνέχεια στην οθόνη μας.

Media Τελευταίες ειδήσεις