Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Masterchef: Διαδικασία αποχώρησης με ανατροπές – “Το βασικό μου λάθος…”

Masterchef: Διαδικασία αποχώρησης με ανατροπές – “Το βασικό μου λάθος…”

MASTERCHEF… αλλιώς. Φέτος, όλα δείχνουν διαφορετικά στο δημοφιλές παιχνίδι μαγειρικής. Οι κριτές το τονίζουν με κάθε ευκαιρία, και κάθε επεισόδιο κρύβει και μία.. ανατροπή.

Από ανατροπή σε… ανατροπή το Masterchef. Μετά τη… δεύτερη και τρίτη ευκαιρία που έδωσε σε παίκτες που ήδη είχαν αποχωρήσει, χτες είχε μία ακόμη έκπληξη για τους παίκτες που επέλεξαν το… εύκολο υλικό στο τεστ δημιουργικότητας και του Mystery box.

Ο κάθε διαγωνιζόμενος είχε μπροστά του δύο κουτιά, το ένα έγραφε “εύκολο” και το άλλο έγραφε “δύσκολο”. Οι τρεις κριτές είπαν στους παίκτες να επιλέξουν ένα από τα δύο. Το εύκολο διάλεξαν οι Ιωάννα Μπουρλόκα, Ζαχίρ Γιαβαρί, Χρήστος Μπάρκας και Θάνος Σπανός, οι οποίοι μόλις σήκωσαν το κουτί έμειναν άφωνοι, όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι.

Μέσα στο εύκολο κουτί βρήκαν ένα σημείωμα, το οποίο έγραφε: «Τίποτα δεν είναι εύκολο στην κουζίνα του MasterChef. ΜΕΙΟΝ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ». Έτσι, οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι που επέλεξαν το εύκολο είχαν δέκα λεπτά λιγότερα στη δοκιμασία.

https://www.youtube.com/watch?v=OcFi-m4dFcg

Νικήτρια στο Mystery Box αναδείχθηκε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, ενώ οι Ντέιβιντ Τζίμερσον, Ζαχίρ Γιαβαρί και Θάνος Σπανός είχαν τα τρία χειρότερα πιάτα και ως εκ τούτου είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Μία μαγειρική αναμέτρηση ΄δίχως αύριο, καθώς ο παίκτης με τη χαμηλότερη βαθμολογία θα πρέπει να αφήσει την ποδιά του και να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο.

Η συνέχεια στις οθόνες μας…

Media Τελευταίες ειδήσεις