Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Masterchef: Η άγνωστη προσωπική ιστορία του Κουτσόπουλου και ο παίκτης με την μειωμένη όραση

Masterchef: Η άγνωστη προσωπική ιστορία του Κουτσόπουλου και ο παίκτης με την μειωμένη όραση

Μία ακόμη συγκλονιστική στιγμή στο πλατό του Masterchef 4. Ξέσπασε σε κλάματα ο διαγωνιζόμενος με τη μειωμένη όραση, καθώς πέρασε πανηγυρικά στον επόμενο γύρο.

Μία συγκλονιστική στιγμή στο πλατό του Masterchef, καθώς οι κριτές “λύγισαν” τη στιγμή που παίκτης με μειωμένη όραση βρέθηκε στο στούντιο και μίλησε για την προσωπική του ιστορία… Ο Βασίλης Στεφανίδης από τη Θεσσαλονίκη πήγε στο MasterChef για να αποδείξει σε όλους πως όταν θες να πετύχεις κάτι, το πετυχαίνεις, όποια και αν είναι τα εμπόδια που θα συναντήσεις στη ζωή σου.

Ο Βασίλης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την όρασή, καθώς βλέπει μόλις 5%. Όπως εξομολογήθηκε στους κριτές, έχασε την όρασή του από το ένα μάτι στα 12 του χρόνια και από το δεύτερο στα 24 του.

Με αφορμή τη συμμετοχή του Βασίλη στο Masterchef, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξομολογήθηκε για πρώτη φορά μια προσωπική του ιστορία. «Συνήθως βλέπουμε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα και η πρώτη σκέψη είναι η παραίτηση. Θα σου πω μια προσωπική μου εμπειρία. Στο Λύκειο είχα σχέση με μια κοπέλα που ήταν κωφάλαλη. Θυμάμαι ότι το πιο σημαντικό πράγμα ήταν να μην την κάνω να νιώθει ότι έχει πρόβλημα, γιατί δεν είχε πρόβλημα, ήταν ένας πλήρως λειτουργικός άνθρωπος.

Και το πρόβλημα το έχουμε εμείς που συνήθως, επειδή είμαστε λίγο γαϊδούρια, στην καθημερινότητά μας βάζουμε εμπόδια σε αυτούς τους ανθρώπους με το να παρκάρουμε το μηχανάκι μας εκεί που δεν πρέπει μέχρι να βγάζουμε τραπεζάκια εκεί που δεν πρέπει για να απολαμβάνουν οι πολλοί τον καφέ τους και τους άλλους να τους βάζουμε στο περιθώριο», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εμφανώς συγκινημένος.

Media Τελευταίες ειδήσεις