Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Masterchef: Η αποχώρηση, η αμηχανία του Χρήστου και η ατάκα Κοντιζά

Masterchef: Η αποχώρηση, η αμηχανία του Χρήστου και η ατάκα Κοντιζά

Καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό του Masterchef, τα πράγματα… δυσκολεύουν για όλους τους παίκτες. Σκληρές δοκιμασίες, κόντρες μπροστά και πίσω από τις κάμερες, και ατάκες – φαρμάκι.

Καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος του Masterchef, και ενώ έχουν μείνει οι 10 καλύτεροι μάγειρες στο παιχνίδι, όλα φαίνονται πλέον… βουνό. Οι ομαδικές δοκιμασίες αποδεικνύονται δφιαίτερα σκληρές για τους παίκτες και των δύο ομάδων που στην κυριολεξία δυσκολεύονται να τις φέρουν εις πέρας, και οι εντάσεις ανάμεσα σε παίκτες, μπροστά και κυρίως πίσω από τις κάμερες, δεν έχουν προηγούμενο.

Η δοκιμασία του χθεσινού Masterchef έβαλε τους παίκτες και των δύο ομάδων σε… πειρασμούς. Οι αεροσυνοδοί – κριτές τράβηξαν τα βκλέμματα των ανδρών παικτών Masterchef, και ο Χρήστος είχε στιγμή αμηχανία όταν ήρθε η στιγμή να μιλήσει στις εντυπωσιακές αεροσυνοδούς. Η αμηχανία του μπροστά στις γυναικείες υπάρξεις, εμφανής…

Από την πλευρά του, ο Σωτήρης Κοντιζάς, με το μοναδικό χιούμορ που τον διακρίνει, έκλεψε την παράσταση με μία ατάκα…

Ένα αποτέλεσμα – σοκ θα έχουμε στο σημερινό Masterchef, καθώς η ομαδική δοκιμασία αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά πολύ… επικίνδυνη, καθώς η μία ομάδα κέρδισε την άλλη με 40 ψήφους διαφορά! Την νικήτρια ομάδα την περιμένει ένα έπαθλο – όνειρο, ενώ την ίδια στιγμή, για την ομάδα που έχασε, ξεκινούν οι διαδικασίες που θα οδηγήσουν σε αποχώρηση -τουλάχιστον- ενός μάγειρα. Δείτε το τρέιλερ της σημςερινή εκπομπής Masterchef (Πέμπτη 21/03/2019).

Η συνέχεια σήμερα το βράδυ στις οθόνες…

Media Τελευταίες ειδήσεις