Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τελικός Masterchef με εκπλήξεις και ανατροπές

Τελικός Masterchef με εκπλήξεις και ανατροπές

To Masterchef φέτος, όπως συνεχίζουν να υπενθυμίζουν οι κριτές, παίζεται αλλιώς. Σπυριδούλα και Μανώλης οι δύο φιναλίστ, στην τελική ευθεία για την τελική μονομαχία.

Σπυριδούλα και Μανώλης έφτασαν στον μεγάλο τελικό του Masterchef, και θα δώσουν ο καθένας τον καλύτερο εαυτό του στις αναμετρήσεις που ακολουθούν τις επόμενες μέρες. Στο επεισόδιο της Τετάρτης, ο Χρήστος δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μία θέση στον εξώστη και τον μεγάλο τελικό, και αποχώρησε με ένα… ρεσιτάλ.

Απελευθερωμένος πλέον, και χωρίς άγχος, πιο ομιλητικός από ποτέ, ευχαρίστησε κριτές, συμπαίκτες και συνεργάτες της παραγωγής για το μοναδικό αυτό ταξίδι μαγειρικής. Με πολλή συγκίνηση και στεναχώρια αποχαιρέτησε ο αγαπημένος παίκτης τους κριτές, οι οποίοι δεν είχαν παρά να πουν τα καλύτερα για εκείνον.

«Είσαι παιδί που εκτός από εξωτερική ομορφιά έχεις και εσωτερική, είσαι παιδί παράδειγμα», του είπαν οι τρεις κριτές τη στιγμή που τον αποχαιρετούσαν. «Ο “κύριος Μπάρκας” θα μας λείψει πολύ», είπε η Σπυριδούλα, ενώ ο Χρήστος έκανε την πρόβλεψή του για τον νικητή του διαγωνισμού.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο;

Σήμερα το MasterChef έχει… πάρτι και όχι μαγειρικές μονομαχίες. Οι παίκτες που κατάφεραν να μπουν στο σπίτι του Masterchef, επιστρέφουν στο πλατό, και ετοιμάζουν την… εκδίκησή τους, μαζί με τους τρεις κριτές.

Όσο για τον μεγάλο τελικό, αυτός αναμένεται να γίνει σε… τρία μέρη. Στο πρώτο μέρος, τη Δευτέρα, οι παίκτες θα βρεθούν στην Ισπανία για μία σειρά από δοκιμασίες, την Τρίτη επιστρέφουν στο στούντιο για… κόντρες με τους κριτές, αλλά ο μεγάλος τελικός της Τετάρτης θα έχει εκπλήξεις.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το τελευταίο μέρος του MasterChef θα μεταδοθεί ζωντανά την Τετάρτη από τα στούντιο, ενώ όπως ακριβώς έγινε και πέρσι, η βαθμολογία των δύο φιναλίστ θα δοθεί την τελευταία στιγμή στην κυριολεξία, ώστε να μην διαρρεύσει το αποτέλεσμα πριν αυτό ανακοινωθεί στον αέρα της εκπομπής. Πάντως, μία ακόμη διαφορά σε σχέση με πέρσι είναι ότι η Σπυριδούλα και ο Μανώλης θα πρέπει να αναμένουν την βαθμολογία από όλες τους τις προσπάθειες στον τελικό, το βράδυ της Τετάρτης.

Η συνέχεια στις οθόνες μας…

Media Τελευταίες ειδήσεις