Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Masterchef: Βγήκαν τα μαχαίρια – “Δείξε λίγη δουλειά…”

Masterchef: Βγήκαν τα μαχαίρια – “Δείξε λίγη δουλειά…”

Απίστευτα όσα συμβαίνουν στο σπίτι του Masterchef, αλλά ακόμη πιο… ανατρεπτικά όσα συμβαίνουν στην κουζίνα του! Συνεχίζει να… εξολοθρεύει τα πάντα στο διάβα της η Ασημίνα…

Η Ασημίνα φαίνεται πως έχει γίνει… αστέρι στην αντιγραφή πιάτου, και εξολοθρεύει κάθε παίκτη που θα βρεθεί στο δρόμο της, όταν πρόκειται για αγώνα αποχώρησης. Αυτός είναι και ένας λόγος να βρίσκεται στο… στόχαστρο. Η Σπυριδούλα δε χάνει ευκαιρία, και συνεχώς επιτίθεται στην Ασημίνα, κάνοντας μάλιστα και ιδιαίτερη αναφορά στις “δυνατότητές” της.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, μάλιστα, η Σπυριδούλα, η 25χρονη εκκολαπτόμενη μαγείρισσα, είπε για την παίκτρια που μαγείρεψε για έκτη φορά προκειμένου να παραμείνει στο παιχνίδι: «Μπορεί να μπέρδεψε τις μέρες… Μεγάλη Παρασκευή σήμερα μπαίνει χαμηλοβλεπούσα δεν ξέρω… μπορεί η ταπεινότητα να τη βοηθήσει».

Λίγη ώρα μετά, η Σπυριδούλα μίλησε ξανά εναντίον της συμπαίκτριάς της που ήταν εκ νέου υποψήφια για αποχώρηση: «Νομίζω ότι είναι η έκτη και φαρμακερή. Δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ…» συμπλήρωσε. Η Σπυριδούλα θεωρεί ότι στο παιχνίδι είχαν παραμείνει άτομα που ήταν κατώτερα μαγειρικά από άλλα που έχουν αποχωρίσει. Το «καρφί» αυτό της Σπυριδούλας, όπως αποκάλυψε λίγο αργότερα η Εύα, προοριζόταν για την Άλκηστη, αν και με την ίδιο τρόπο έχει εκφραστεί και για την Ασημίνα.

Μετά τη μονομαχία της Παρασκευής, την επικράτηση της Ασημίνας και την αποχώρηση του Τάσου, η Ασημίνα επέστρεψε στο σπίτι του Masterchef, και η έκπληξη των περισσότερων παικτών ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Η συνέχεια σήμερα με Masterclass, ενώ από αύριο μπαίνουμε σε μία ακόμη εβδομάδα με ανατροπές. Γιατί το παιχνίδι, φέτος, παίζεται αλλιώς!

Media Τελευταίες ειδήσεις