Τετάρτη, 22 Μαΐ
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μαθήματα… βενεζουελικών με «Γλυκιά πικρή αγάπη»

Μαθήματα… βενεζουελικών με «Γλυκιά πικρή αγάπη»

Μετά από τόσα εντατικά μαθήματα τούρκικων μέσω των σειρών από τη γειτονική χώρα που προβάλλονται στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο, ήρθε η ώρα όσοι τηλεθεατές επιθυμούν να μάθουν και… βενεζουελικά, καθώς σύντομα στις οθόνες σας μπορείτε να παρακολουθήσετε μία καινούργια σειρά made in Venezuela.

Βέβαια η επίσημη γλώσσα στη χώρα της Νότιας Αμερικής είναι τα ισπανικά και αυτή την πολύ ωραία γλώσσα μιλούν και στη σειρά «Γλυκιά πικρή αγάπη» που κάνει πρεμιέρα στον ALPHA παίρνοντας τη θέση της «Ελένης» στο καθημερινό πρόγραμμα.

Από τη Δευτέρα 7 Ιουλίου λοιπόν και καθημερινά στις 13:00, το κανάλι της Κάντζας θα προβάλλει τη βενεζουελική σειρά παραγωγής 2012 που η ιστορία της αναφέρεται σε τέσσερα ζευγάρια που είναι κοντά στα τριάντα.


Η ιστορία της Μαριάνα και του Νικολάς, της Μπάρμπαρα και του Χουάν Άνχελ, της Καμίλα και του Χέκτορ, της Σοφία, του Ρουμπέν και της Κριστίνα. Όλοι αποτελούν μια αχώριστη παρέα. Τόσο αχώριστη, που οι τέσσερις άντρες διατηρούν μαζί ένα εστιατόριο με μοντέρνα κουζίνα. Σε αυτό το εστιατόριο ετοιμάζονται να γιορτάσουν την έβδομη επέτειο του έγγαμου βίου της Μαριάνα και του Νικολάς. Κανείς όμως δεν περίμενε να ακούσει αυτό που θα τους ανακοινώσει η Μαριάνα. Η απόφασή της να εγκαταλείψει τον Νικολάς και το γιο τους, θα πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία. Δεν είναι μόνο ο Νικολάς, που δε μπορεί να το πιστέψει, αλλά και όλη η παρέα, που ένας ένας αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι τα πράγματα μεταξύ τους δε θα είναι πλέον όπως πριν! Πρωταγωνιστούν οι Σκάρλετ Όρτιζ, Έρικ Χέιζερ, Φερνάντο Νοριέγα, Ροξάνα Ντίαζ, Χουάν Κάρλος Γκαρσία, Τζούλιετ Λίμα, Αλεχάντρα Αμπρόσι.


Η «Γλυκιά πικρή αγάπη» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Ιουλίου μέσα από τη συχνότητα του ALPHA ελπίζοντας ότι θα κερδίσει τους τηλεθεατές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε