Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μαύρο ρόδο – επόμενα επεισόδια: Η Ελισάβετ μαθαίνει τον πραγματικό λόγο που η Κασσιανή την προσκάλεσε στο κελί της

Μαύρο ρόδο – επόμενα επεισόδια: Η Ελισάβετ μαθαίνει τον πραγματικό λόγο που η Κασσιανή την προσκάλεσε στο κελί της

Όλα όσα θα δούμε την Τρίτη 7 Μαρτίου, στις 22:50. Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

Μαύρο ρόδο: Επεισόδιο 74 (Τρίτη 7/03)

Η Κύρα έχει πάθει εγκεφαλικό. Ο Θέμης και τα εγγόνια της βρίσκονται στο πλευρό της. Η έγνοια της, όμως, είναι η Αλεξία και η σχέση της με τον Βίκο.

Στη Γερακιανή, όλο το χωριό βρίσκεται στο μοναστήρι για την ενθρόνιση της νέας Ηγουμένης. Τα πράγματα, όμως, δεν θα πάνε όπως τα υπολογίζει η Κασσιανή. Ούτε τα θαύματα. Η Ελισάβετ μαθαίνει τον πραγματικό λόγο που η Κασσιανή την προσκάλεσε στο κελί της.

Θα την αντιμετωπίσει με θάρρος. Στον Πέτρο όμως, δεν θα πει κουβέντα. Ενάντια στον όρκο που έδωσε στη γιαγιά της, η Αλεξία ετοιμάζεται και πηγαίνει στο ξενοδοχείο του Βίκου. Η Κασσιανή ζητάει από τον Γεράσιμο το αντίτιμο για τη χάρη που του έκανε.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις