Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μαύρο ρόδο – επόμενα επεισόδια: Η Ηγουμένη μαθαίνει για τις κρυφές συναντήσεις Πέτρου και Ελισάβετ στη μονή

Μαύρο ρόδο – επόμενα επεισόδια: Η Ηγουμένη μαθαίνει για τις κρυφές συναντήσεις Πέτρου και Ελισάβετ στη μονή

Έντονες συγκρούσεις, μοιραία μυστικά που αποκαλύπτονται, υποψίες και μεγάλες ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» που θα δούμε από τη Δευτέρα 5 έως και την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, στις 22:40.

Μαύρο ρόδο: Επεισόδιο 33 (Δευτέρα 5/12)

Η Ηγουμένη ζητάει τη μετάθεση της Κασσιανής, με τον Μητροπολίτη να έχει τις αντιρρήσεις του. Ο Πέτρος πάει να αντιμετωπίσει τον Βίκο πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ στην Όλγα μπαίνουν υποψίες για τη σχέση της μητέρας της με τον Καστρινό.

Ο Θέμης με τη βοήθεια της Αλεξίας βρίσκει στοιχεία για τη γυναίκα που ψάχνει. Ο Σαράντος ανακαλύπτει το λάπτοπ στο παλιό φορτηγάκι του πατέρα του.

Η Ηγουμένη σοκάρεται, όταν μαθαίνει για τις κρυφές συναντήσεις του Πέτρου με την Ελισάβετ στη μονή.

Μαύρο ρόδο: Επεισόδιο 34 (Τρίτη 6/12)

Η σύγκρουση του Πέτρου με τον Βίκο είναι σφοδρή, με την Αγγελική να βρίσκεται μοιραία στη μέση. Η Γιάννα αποκαλύπτει στην Ευτυχία την αλήθεια για τον Σταυρίνο. Η Όλγα και ο Λευτέρης δεν πείθονται από τις απαντήσεις της Πολυξένης για το πού ήταν.

Εκείνη όμως έχει τον τρόπο να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Η Ηγουμένη κατακεραυνώνει την Κασσιανή με τον λόγο της. Δεν είναι διατεθειμένη να υποχωρήσει στους εκβιασμούς της. Ο Ζαμάφτας γυρίζει στη Γερακιανή για να ολοκληρώσει την εκδίκησή του.

Η Ελισάβετ είναι καταρρακωμένη από την αποκάλυψη για τις νυχτερινές συναντήσεις της με τον Πέτρο. Αυτό που δεν ξέρει, είναι πως εκείνος ετοιμάζεται να πηδήξει τον τοίχο της μονής κι απόψε το βράδυ.

Μαύρο ρόδο: Επεισόδιο 35 (Τετάρτη 7/12)

Όσα δραματικά συνέβησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του Πέτρου και το θάνατο του Ζαμάφτα στη Γερακιανή.

Ο Σαράντος ψάχνει τα αρχεία του υπολογιστή του Στέλιου Διακοσάββα. Υπάρχει εκεί κάποιο στοιχείο που θα αποκαλύψει το φρικτό μυστικό που έκρυβε ο πατέρας του;

Ο Λευτέρης κάνει στην Πολυξένη μία αποκάλυψη για τη σχέση που είχε στο παρελθόν με τον πατέρα του Σαράντου. Η σύλληψη του Πέτρου θα φέρει σοβαρές συνέπειες τόσο για τον ίδιο όσο και για την Ελισάβετ στο μοναστήρι.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA.

Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει τη μουσική επένδυση και το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει η Ελένη Βιτάλη. Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Media Τελευταίες ειδήσεις