Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Μαύρο ρόδο – επόμενα επεισόδια: Η βραδινή άφιξη του Πέτρου έξω από το μαγαζί της Ευτυχίας, θα βγάλει τον Γεράσιμο εκτός εαυτού

Μαύρο ρόδο – επόμενα επεισόδια: Η βραδινή άφιξη του Πέτρου έξω από το μαγαζί της Ευτυχίας, θα βγάλει τον Γεράσιμο εκτός εαυτού

Εξελίξεις που συγκλονίζουν έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» που θα δούμε από την Τετάρτη 31 Μαΐου έως την Πέμπτη 1η Ιουνίου.

Η Αλεξία φεύγει από το σπίτι της, δίχως να αποκαλύψει στον Θέμη που πηγαίνει. Ο Πέτρος ετοιμάζεται να πάει στη Γερακιανή.

Μαύρο ρόδο: Επεισόδιο 116 (Τετάρτη 31/05)

Ο Μητροπολίτης δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Ελισάβετ είναι έγκυος. Της εξηγεί ότι αυτό αποκλείει την κουρά της και την παραμονή της στο Μοναστήρι. Εκείνη του λέει ότι δεν έχει σκοπό να μείνει οπουδήποτε αλλού. Η λύση που βρίσκει ο Σεβασμιότατος θα προκαλέσει την οργή του Γεράσιμου.

Η Αλεξία φεύγει από το σπίτι της, δίχως να αποκαλύψει στον Θέμη που πηγαίνει. Ο Πέτρος ετοιμάζεται να πάει στη Γερακιανή. Εκεί, γίνεται το γλέντι για τους αρραβώνες του Σταυρίνου με την Τασούλα. Το κλίμα είναι όμως είναι πολύ περίεργο. Οι ματιές που ανταλλάσσονται προδίδουν ότι δεν είναι όλοι τόσο χαρούμενοι με αυτήν την ένωση.

Ο Καστρινός αντικρίζει για πρώτη φορά την κόρη του στην αγκαλιά του Βίκου. Το βλέμμα του θολώνει, στο χέρι του σφίγγει το περίστροφό του. Η βραδινή άφιξη του Πέτρου στο χωριό, έξω από το μαγαζί της Ευτυχίας, θα βγάλει τον Γεράσιμο εκτός εαυτού.

Μαύρο ρόδο: Επεισόδιο 117 (Πέμπτη 1/06)

H Kασσιανή λέει στην Ελισάβετ ότι πρέπει να φύγει αμέσως από το μοναστήρι. Μετά την κρίση και τον μεγάλο καβγά στην ταβέρνα όλοι προσπαθούν να πείσουν τον Γεράσιμο να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού. Εκείνος αρνείται πεισματικά και εξακολουθεί να μιλάει μόνο για την Ελισάβετ.

Η Πολυξένη θα μάθει κατά λάθος από τον Γεράσιμο ότι η Ελισάβετ είναι έγκυος. Ο Πέτρος πιέζει τον Λευτέρη να μάθει για ποιο λόγο ο Γεράσιμος μιλούσε για εκδίωξη της Ελισάβετ από το μοναστήρι. Θα αποκαλύψει ο Λευτέρης στον Πέτρο την εγκυμοσύνη της Ελισάβετ;

Ο Θέμης αντιμετωπίζει τον Βίκο, αφού τον έχει δει να φιλιέται με την Αλεξία. Πού θα οδηγήσει η αναμέτρηση των δύο αντρών; H αποκάλυψη του δεσμού της Αλεξίας και του Βίκου θα έχει συνέπειες στη σχέση της με τον Θέμη.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός 
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος 
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος 
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS 
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Media Τελευταίες ειδήσεις