Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μαύρο ρόδο – επόμενα επεισόδια: Μία άφιξη στη Γερακιανή φέρνει αναστάτωση

Μαύρο ρόδο – επόμενα επεισόδια: Μία άφιξη στη Γερακιανή φέρνει αναστάτωση

Αποκαλύψεις που σοκάρουν, αποφάσεις που θα αλλάξουν για πάντα τις ζωές των ηρώων και ένας έρωτας που πρέπει να βρει επιτέλους τον δρόμο του. Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

Τι θα δούμε από την Κυριακή 5 έως την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, στις 22:50.

Μαύρο ρόδο – Επεισόδιο 57 (Κυριακή 05/02)

Η άφιξη του Πέτρου στη Γερακιανή αναστατώνει την Ελισάβετ. Ο Θέμης μαθαίνει από ένα πρόσωπο-κλειδί, πληροφορίες για έναν δικό του άνθρωπο, υπεράνω υποψίας. Η Θάλεια εισχωρεί όλο και περισσότερο στη σχέση του Βίκου με τον Θέμη και συλλέγει πληροφορίες.

Η Αλεξία και ο Βίκος έχουν άλλη μία συνάντηση, την ώρα που ο Παναγιώτης ετοιμάζεται να της κάνει πρόταση γάμου. Η Πολυξένη ξεκαθαρίζει στην Όλγα ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Γερακιανή και ότι ο Λευτέρης αποτελεί πλέον παρελθόν. Ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα μείνουν για άλλη μια βραδιά κάτω από την ίδια στέγη. 

Μαύρο ρόδο – Επεισόδιο 58 (Δευτέρα 06/02) 

Ο Γεράσιμος δεν μπορεί να διαχειριστεί ότι ο Πέτρος έχει επιστρέψει στο χωριό και η Ελισάβετ είναι και πάλι μαζί του. Η Όλγα νιώθει απόρριψη από τον Λουκά, ο οποίος προσεγγίζει τη Θάλεια. Ο Παναγιώτης είναι στεναχωρημένος από τη συμπεριφορά της Αλεξίας. Ο Θέμης διαπιστώνει ότι η κόρη του συμπεριφέρεται με διαφορετικό τρόπο πια και δυσκολεύεται να την αναγνωρίσει. Ο Σταυρίνος δεν δείχνει καμία διάθεση και θέληση για να ξαναπερπατήσει.

Ο Μανόλης αποκαλύπτει στη γυναίκα του το μεγάλο μυστικό του γιου τους. Ο Γιώργος ανακαλύπτει την κράτηση της Κασσιανής στο κελί της και η Ηγουμένη προσπαθεί να τον φέρει με το μέρος της με αντάλλαγμα την εκμετάλλευση κτημάτων της Mονής. Ο Βίκος και η Αλεξία αρχίζουν να συμπάσχουν για τον χαμό της Αγγελικής. Ο Θέμης πηγαίνει στη Γερακιανή για να φέρει πίσω τον Πέτρο, ο οποίος ζητάει από την Ελισάβετ να πάρει εκείνη τις αποφάσεις για τη μεταξύ τους σχέση.  

Μαύρο ρόδο – Επεισόδιο 59 (Τρίτη 07/02)

Ο Θέμης μαθαίνει για την προκήρυξη του διαγωνισμού με τα κτήματα του μοναστηριού και δείχνει να ενδιαφέρεται. Ο Μητροπολίτης ζητάει από την Κασσιανή να σταματήσει τις επαφές της με τον Μπόγρη. Η Ηγουμένη αρχίζει να φοβάται για την καθαίρεση της. Ο Παναγιώτης ζητάει εξηγήσεις από την Αλεξία για τη συνάντησή της με τον Βίκο.

Ο Σαράντος ζητάει να μάθει την αλήθεια από την Ελισάβετ σε σχέση με τον πατέρα του. Ο Σταυρίνος επιστρέφει στο χωριό μετά το χειρουργείο. Ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στην Ελισάβετ ότι το μοιραίο βράδυ που σκοτώθηκε ο Διακοσάββας ήταν και εκείνος εκεί. Θα πει η Ελισάβετ την αλήθεια στον Σαράντο για τον πατέρα του;

Μαύρο ρόδο – Επεισόδιο 60 (Τετάρτη 08/02)

Η αποκάλυψη του Γεράσιμου στην Ελισάβετ τη φέρνει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Σε δύσκολη κατάσταση είναι και η Ηγουμένη μετά τις αποκαλύψεις για το παρελθόν της, οι οποίες βάζουν σε κίνδυνο την ηγουμενία της. Η Αλεξία τα βάζει με την οικογένειά της για τις συναντήσεις της με τον Βίκο. Η σχέση της με τον Παναγιώτη δεν έχει μέλλον. Ούτε η σχέση της Νατάσας με τον Παράσχο, αφού εκείνη επιμένει να μάθει την αλήθεια για τα μυστικά του τηλεφωνήματα. Στο Ηγουμενοσυμβούλιο η Φιλαρέτη ανακοινώνει τις αλλαγές που χρειάζονται να γίνουν προκειμένου να διασωθεί το μοναστήρι. Η Κασσιανή δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της.

Μαύρο ρόδο – Επεισόδιο 61 (Πέμπτη 09/02)

Ο Θέμης μαθαίνει για τη συνάντηση της Αλεξίας με τον Βίκο και ζητάει εξηγήσεις. Ο Λευτέρης προσπαθεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος με την κόρη του. Η Αυξεντία αποφασίζει να διεκδικήσει την ηγουμενία και η Κασσιανή θα κάνει τα πάντα για να την αποτρέψει. Νέα στοιχεία θα πέσουν στα χέρια της Θάλειας, σε σχέση με τις παράνομες δοσοληψίες του Βίκου, με πρόσωπο υπεράνω υποψίας. Από την άλλη, η Όλγα και η Πολυξένη βρίσκονται σε κόντρα, με την Όλγα να απαιτεί να μάθει επιτέλους ποιος είναι ο βιολογικός της πατέρας. Η Ελισάβετ φτάνει στην Πάτρα και αναγκάζεται να πάρει μία μεγάλη απόφαση.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση. 

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός 

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος 

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος 

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς 

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS 

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις