Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μαύρο ρόδο – επόμενα επεισόδια: Ο Βίκος αποκαλύπτει στην Αλεξία το σχέδιό του να φύγουν μαζί στο εξωτερικό

Μαύρο ρόδο – επόμενα επεισόδια: Ο Βίκος αποκαλύπτει στην Αλεξία το σχέδιό του να φύγουν μαζί στο εξωτερικό

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» που θα παρακολουθήσουμε την Τετάρτη 7 έως την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023.

Το σχέδιο του Καστρινού για την εξόντωση του εχθρού του, έχει ήδη μπει σε λειτουργία: το αυτοκίνητό του Βίκου είναι παγιδευμένο με εκρηκτικά.

Μαύρο ρόδο: Επεισόδιο 120 (Τετάρτη 7 Ιουνίου)

Ο Γεράσιμος είναι σε έξαλλη κατάσταση. Αναφέρει στον Σαράντο ότι είδε τον Διακοσάββα μέσα στο δωμάτιο του και του αποκαλύπτει τα όσα του είπε. Η Ευτυχία στο πλάι του προσπαθεί να τον κατευνάσει.

Η συνάντηση του Πέτρου και της Ελισάβετ είναι καταστροφική. Ο Πέτρος συνειδητοποιεί πώς η Ελισάβετ στέκει παγερή απέναντί του. Ο Βίκος αποκαλύπτει στην Αλεξία το σχέδιό του να φύγουν μαζί στο εξωτερικό. Το σχέδιο του Καστρινού για την εξόντωση του εχθρού του, έχει ήδη μπει σε λειτουργία: το αυτοκίνητό του Βίκου είναι παγιδευμένο με εκρηκτικά.

Ο Σταυρίνος έχει στα χέρια του το γράμμα που άφησε ο μοναδικός μάρτυρας του ατυχήματός του με τη μηχανή. Ο Θέμης ανεβαίνει στη Γερακιανή για να ανακοινώσει στη Φιλαρέτη τα αποτελέσματα του τεστ DNA για το γιο της. Η επιμονή του Πέτρου να συναντήσει ξανά την Ελισάβετ, θα φέρει ένα νέο τρομακτικό ατύχημα.

Μαύρο ρόδο: Επεισόδιο 121 (Πέμπτη 8 Ιουνίου)

Η Ελισάβετ μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αιμορραγία και κινδυνεύει να χάσει το μωρό της. Η Κασσιανή σκαρφίζεται ύπουλους τρόπους για να διώξει την Ελισάβετ από το μοναστήρι.

Η Φιλαρέτη κρατάει στα χέρια της τα αποτελέσματα του DNA. Ο Βίκος εξομολογείται στον Παράσχο ότι θέλει να αφήσει τη νύχτα. Του ζητάει τη βοήθειά του για να το σκάσει με την Αλεξία.

Ο Λουκάς έχει άλλα σχέδια για εκείνον, ενεργοποιώντας τον εκρηκτικό μηχανισμό που έχει βάλει στο αμάξι του.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός 
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος 
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος 
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS 
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις