Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μαύρο Ρόδο – επόμενα επεισόδια: Στη συνάντηση Θέμη και Βίκου η σύγκρουσή τους παίρνει επικίνδυνη τροπή

Μαύρο Ρόδο – επόμενα επεισόδια: Στη συνάντηση Θέμη και Βίκου η σύγκρουσή τους παίρνει επικίνδυνη τροπή

Συγκινήσεις, ανατροπές, προσωπικές εξομολογήσεις, αναπάντεχες συναντήσεις αλλά και δύσκολοι αποχαιρετισμοί στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Μαύρο Ρόδο».

Τα επόμενα συγκλονιστικά επεισόδια, της μεγάλης παραγωγής του MEGA «Μαύρο Ρόδο», έρχονται από τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 έως και την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022, στις 22:40.

Μαύρο Ρόδο: Επεισόδιο 21 (Δευτέρα 14/11)

Ο Βίκος επισκέπτεται την Κύρα, ενώ ο Θέμης παραμονεύει για να μάθει τι συμβαίνει. Ο Φραγκίσκος με την Όλγα έχουν εκνευριστεί με τον Πέτρο που δεν τους λέει τι συμβαίνει.

Η Ελισάβετ εξομολογείται στον Μητροπολίτη αυτό που έγινε, αλλά λέει ψέματα. Η Αυξεντία ζητάει τη βοήθεια του Μανόλη. Στη συνάντηση του Θέμη και του Βίκου η σύγκρουσή τους παίρνει επικίνδυνη τροπή.

Μαύρο Ρόδο: Επεισόδιο 22 (Τρίτη 15/11)

Η Αλεξία έρχεται πρώτη φορά σε ουσιαστική επαφή με τη δουλειά του πατέρα της και με το ποια είναι η σχέση του με τον Βίκο. Ο Παράσχος θα χρειαστεί να αποδείξει στον Θέμη την αφοσίωσή του.

Η Αυξεντία, με τη βοήθεια του Μανόλη, θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την εκταφή του Διακοσάββα. Ίσως, όμως, να είναι ήδη αργά∙ ο Σαράντος έχει αποφασίσει να ψάξει καλά την Παλιόβρυση. Η συνάντηση του Πέτρου με τον Μητροπολίτη δε θα έχει το περιεχόμενο που περιμένει. Η Ελισάβετ προσπαθεί να διαχειριστεί την αναβολή της κουράς της. Ο Πέτρος κάνει μια νέα επίθεση αγάπης στην Ελισάβετ.

Μαύρο Ρόδο: Επεισόδιο 23 (Τετάρτη 16/11)

Ο Μανόλης δεν καταφέρνει να πάρει κουβέντα από την Αυξεντία, ενώ παράλληλα η ταυτότητα που βρήκε ο Σαράντος με την Τασούλα, θαμμένη στην Παλιόβρυση, αρχίζει να γεννά αναπάντητα ερωτήματα σε όλο το χωριό.

Από την άλλη ο Μπόγρης ενώ αρχικά αποθαρρύνεται, από την αντίδραση του Μητροπολίτη σε σχέση με το σχέδιο του, στη συνέχεια καταλαβαίνει ότι αυτό που είπε φεύγοντας είναι ενθαρρυντικό, δίνοντας του το πράσινο φως για να δράσει.

Από την άλλη ο Θέμης δίνει ακόμα μια ευκαιρία στον Βίκο. Η Αλεξία μαθαίνει για τον Πέτρο και την Ελισάβετ. Ο Πέτρος αποφασίζει να φύγει για πάντα από την Γερακιανή, αποχαιρετώντας την Ελισάβετ.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς
Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη.

Media Τελευταίες ειδήσεις