Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος και η Ελισάβετ παραδίδονται στον έρωτα τους – H σκηνή που συζητήθηκε

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος και η Ελισάβετ παραδίδονται στον έρωτα τους – H σκηνή που συζητήθηκε

Ο έρωτας του Πέτρου και της Ελισάβετ στη σειρά «Μαύρο ρόδο» έπαψε να είναι πλατωνικός χθες στις 22.50 στο MEGA.

Η ιστορία του Πέτρου και της δόκιμης μοναχής Ελισάβετ έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές από την πρώτη κιόλας στιγμή. Κι αυτό, γιατί τα πολλά εμπόδια και οι δισταγμοί που άλλαξαν τον προαποφασισμένο δρόμο της Ελισάβετ δημιούργησαν συναισθήματα ταύτισης στο τηλεοπτικό κοινό.

Ένα κοινό ανυπόμονο που από πολύ νωρίς ζητούσε – ακόμη και «απαιτούσε» – μέσω αναρίθμητων σχολίων στα social media, να ολοκληρώσουν τη σχέση τους οι δύο αγαπημένοι ήρωες στο «Μαύρο Ρόδο».

Σε μία εποχή στην οποία όλα συμβαίνουν γρήγορα, οι σχέσεις καταναλώνονται και αναλώνονται σε πολύ εφήμερες καταστάσεις, η απήχηση της γνωριμίας του Πέτρου και της Ελισάβετ βρίσκεται σε αυτό ακριβώς το συστατικό: όλα έγιναν στον χρόνο που έπρεπε, στη δειλή γέννηση ενός δύσκολου έρωτα, στη σταδιακή άνθησή του, στην ενδυνάμωσή του μέσα από πολλά εμπόδια και στην τρυφερή ολοκλήρωσή του.

Χρειάστηκε να περιμένουμε πολύ, 82 ολόκληρα επεισόδια, αλλά στο επεισόδιο 83, η Ελισάβετ και ο Πέτρος ήρθαν κοντά…

Οι δύο πρωταγωνιστές, Φωτεινή Παπαθεοδώρου και Μιχαήλ Ταμπακάκης, έχουν χτίσει μία πολύ ιδιαίτερη ιστορία αγάπης με τις δυνατές και ταυτόχρονα ευαίσθητες ερμηνείες τους.

Μέσα από υπαινικτικούς διαλόγους, έντονα βλέμματα και φευγαλέα αγγίγματα, προσέφεραν αυτό που λείπει σε μία εποχή που κινείται με τόσο γρήγορους ρυθμούς: ένα βραδυφλεγές φλερτ που τελικά μετουσιώνεται σε έναν πολύ δυνατό έρωτα.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις