Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

«Μαύρο Ρόδο»: Σε ποιο χωριό γυρίζεται η σειρά

«Μαύρο Ρόδο»: Σε ποιο χωριό γυρίζεται η σειρά

Πριν πάμε στην Καρύταινα, ας έχουμε υπόψιν αυτό… Ένα από τα δυνατά σημεία των τηλεοπτικών σειρών, εκτός φυσικά από το σενάριο και το καστ, είναι το μέρος και το σκηνικό που αυτή θα γυριστεί.

Δεν είναι λίγες οι σειρές που ξεχώρισαν γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, όταν δηλαδή φεύγουν από κάποιο στούντιο και κάνουν γυρίσματα σε ελληνικές πόλεις και χωριά.

Μια τέτοια περίπτωση της φετινής τηλεοπτικής σεζόν είναι και το «Μαύρο Ρόδο». Η σειρά του Mega που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό όταν προβάλλεται έχει γυριστεί σε μεγάλο μέρος της στην Πελοπόννησο, σε ένα από τα πιο όμορφα χωριά της.

Στο επίκεντρο της ιστορίας της σειράς βρίσκεται η αδελφή Ελισάβετ. Μια γυναίκα η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Η στενή σχέση της με τα θεία ξεκινά ήδη από πολύ μικρή ηλικία. Η ίδια όταν ήταν μικρή είχε πάθει μηνιγγίτιδα και οι γονείς της την έταξαν στη Παναγία. Έτσι όταν το κορίτσι έγινε καλά, το προέτρεψαν να ακολουθήσει τη μοναστική ζωή.

Η ανατροπή στη ζωή της θα έρθει μετά από έναν μεγάλο σεισμό, όταν το μοναστήρι θα υποστεί μεγάλες ζημιές. Τότε η ηγουμένη ζητά από την αδελφή Ελισάβετ η οποία είναι ακόμη δόκιμη καλόγρια να πάει για λίγο καιρό στο χωριό της που βρίσκεται έξω από τα Γιάννενα μέχρι αποκατασταθούν οι ζημιές.

Εκεί, η αδελφή Ελισάβετ θα βρεθεί σε ένα πάρτι που θα οργανώσει η θετή αδελφή της και θα γνωρίσει έναν νεαρό με τον οποίο θα ερωτευτούν. Εκείνος θα την κυνηγήσει ως το μοναστήρι και θα ξεκινήσουν τα διλήμματα.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Media Τελευταίες ειδήσεις