Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαύρο Ρόδο: Τι είπαν οι πρωταγωνιστές για την πολυαναμενόμενη σειρά

Μαύρο Ρόδο: Τι είπαν οι πρωταγωνιστές για την πολυαναμενόμενη σειρά

Το «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφισης της πολυαναμενόμενης σειράς του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», και μίλησε με τους πρωταγωνιστές της σειράς που πρόκειται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

O Μιχαήλ Ταμπακάκης, είπε για τον ρόλο του: «Κάνω μια εκδρομή σε ένα χωριό κι εκεί γνωρίζω την Ελισάβετ».

«Υποδύομαι την μοναχή Ελισάβετ, μπαίνει ένας πειρασμός στη ζωή της. Με την Κατερίνα Διδασκάλου πήγαμε για 1 εβδομάδα σε ένα μοναστήρι και ζήσαμε σαν μοναχές», δήλωσε η πρωταγωνίστρια, Φωτεινή Παπαθεοδώρου.

Η Κατερίνα Διδασκάλου επεσήμανε την διαφορετικότητα του ρόλου της. «Δεν έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες ηρωίδες», τόνισε.

«Στο «Μαύρο Ρόδο» υποδύομαι έναν επιχειρηματία της νύχτας», αποκάλυψε ο ηθοποιός, Λεωνίδας Κακούρης.

«Υποδύομαι την αδελφή του Πέτρου, που θα γίνει όλο το ειδύλλιο», σχολίασε η Νεφέλη Κουρή για τον ρόλο της στη σειρά.

«Θα βρεθώ αντιμέτωπη με 2 άντρες», είπε η Ηλέκτρα Νικολάου, ενώ η Σοφία Σεϊρλή δήλωσε πως στη σειρά «κρύβει» ένα μυστικό.

Η αγαπημένη ηθοποιός, Μυρτώ Αλικάκη και ο Νίκος Πολυδερόπουλος αναφέρθηκαν εξίσου στους ρόλους τους.  «Υποδύομαι την αδελφή Κασσιανή , που δεν είναι και το πιο καλό κορίτσι του κόσμου», υπογράμμισε η Μυρτώ Αλικάκη. «Ο ρόλος μου είναι ένα παιδί που βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι», δήλωσε ο ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος.

«Υποδύομαι την τραγουδίστρια που έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον Πέτρο», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Μανούσου και τέλος, η Πένυ Αγοραστού ήταν άκρως περιγραφική για τον ρόλο της, λέγοντας πως, «υποδύομαι ένα κορίτσι που δουλεύει στην ταβέρνα της ευτυχίας και ανακατεύεται στα πράγματα, αλλά χωρίς να το θέλει».

Media Τελευταίες ειδήσεις