Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Μαύρο» σε όλα τα κανάλια;

«Μαύρο» σε όλα τα κανάλια;

Την κρίσιμη απόφαση του ΣτΕ που θα δρομολογήσει τις εξελίξεις αναμένουν με ενδιαφέρον η κυβέρνηση που θέλει να αποδείξει την ορθότητα των επιλογών της, αλλά και οι χιλιάδες εργαζόμενοι που αγωνιούν για το μέλλον τους.

Σε περίπτωση που το ΣτΕ αποφανθεί ότι ο νόμος και ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες ήταν αντισυνταγματικός θα πρέπει να επιστραφούν τα χρήματα στους τέσσερις υπερθεματιστές και να συσταθεί το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ώστε να γίνει ο διαγωνισμός όπως απαιτεί ο νόμος.

Ωστόσο, αν η κυβέρνηση ακολουθήσει το «γράμμα του νόμου» μπορεί να ρίξει «μαύρο» σε όλα τα κανάλια που τα τελευταία χρόνια εκπέμπουν χωρίς άδεια. Δεν είναι τυχαίο που κυβερνητικά στελέχη σε δηλώσεις τους τονίζουν το «παράνομο καθεστώς των τελευταίων ετών»!

Βέβαια μία τέτοια κίνηση από την κυβέρνηση δικαιολογημένα θα κρινόταν ως αντιδημοκρατική και ρεβανσιστική αποσκοπώντας στη «φίμωση» των όσων πηγαίνουν ενάντια στις προθέσεις της και δύσκολα θα την πάρουν στο Μαξίμου, αν και λέγεται ότι υπάρχουν κάποιοι… ένθερμοι, στην Κουμουνδούρου, που την υποστηρίζουν…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε